Eliašová Vierka

Eliašová Vierka

”Már soha nem akarok elhízni, és mindent megteszek annak érdekében, hogy ilyen fantasztikusan érezzem magam és egészséges legyek.”

A diéta időtartama: 3,5 hónap
Életkor: 55 év
Magasság: 159 cm

Kezdő súly: 86,4 kg
Aktuális testsúly: 70,2 kg
Súlyveszteség: -16,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Évekig képes voltam az ellenőrzésem alatt tartani a súlyomat. Mióta az orvosok pajzsmirigy-elégtelenséget diagnosztizáltak nálam és megjelent a menopauza, az egyik kiló a másik után kúszott fel rám. Segítség nélkül sikerült ugyan pár kilót leadnom, de a mérleg nyelve egy idő után mintha megrekedt volna, nem akart megmozdulni, én pedig nagyon kényelmetlenül éreztem magam a testemben.

Az orvosi utasítás így szólt: „Fogynia kell!!!“

Ezt a mondatot hallgattam körbe-körbe, akár a háziorvoshoz, akár belgyógyászhoz, endokrinológushoz vagy nőgyógyászhoz mentem. Megtettem, amit tudtam, de nem igazán sikerült lefogynom. Ezért döntöttem úgy, hogy szakmai segítséget kérek. Az inspiráció számomra a fodrászom volt, aki a NUTRI FOOD PLAN  súlycsökkentő programjának köszönhetően Nagyszombatban fantasztikusan lefogyott, ráadásul éhezés nélkül!

Azt mondtam: „Miért is ne?? Mi más veszítenivalóm van a kilókon kívül?“

A bevezető konzultáció eredményei kissé megijesztettek, de annál erősebb volt bennem az elhatározás, hogy ezúttal megcsinálom. A teljes testzsír és a viszcerális/zsigeri zsír mennyisége is igazán magas volt, így hát nem csoda, hogy a vérnyomásom a gyógyszeres kezelés ellenére is azt csinált, amit csak akart.

Bevallom, nem hittem, hogy ilyen könnyen fog menni.

A táplálkozási tanácsadónőm, Miroslava Gubrická minden szükséges információval ellátott nem csak az egészségi állapotomat illetően, de azt is elmagyarázta nekem, hogyan működnek a NUTRI FOOD PLAN programok, és hogy mi mindent kell megváltoztatnom, hogy a zsírpárnák szó szerint leolvadjanak rólam és már soha többé ne is térjenek vissza.

Soha nem élveztem még annyira egy fogyókúrát, mint most.

Mint minden diéta esetén – kezdetben most is aggódtam, hogy éhes leszek. Az ételek választéka valóban nagyon színes volt. Koktélok, levesek, főételek – mind nagyon finomak voltak és jó pár órára el is telítettek. Örültem, hogy egyszerűen és gyorsan elkészíthetőek. Bevallom, a múltban nem igazán szerettem a zöldségeket, de fokozatosan rákaptam az ízükre. A tanácsadóközpontot minden alkalommal motiváltan és azzal a meggyőződéssel hagytam el, hogy nem adom fel. Ugyanakkor örültem, hogy áll mögöttem valaki  – a tanácsadónő, aki támogat és segít nekem. Vártam minden ellenőrzést, boldog voltam minden elvesztett kiló vagy centi után.

A napi programomba fokozatosan beépítettem az edzést, ami az új „függőségemmé“ vált. Nagyon nagy segítséget jelentett a tanácsadónőm támogatása, aki az egész súlycsökkentési folyamat során végig kísért, valamint a barátok és a családom támogatása is.

Most, hogy 16 kg-ot fogytam, sokkal energikusabbnak érzem magamat, a lépcsőkön már anélkül felmegyek, hogy kapkodnám a levegőt, és az orvosok is elégedettek az egészségügyi tesztjeim eredményeivel.

A NUTRI FOOD PLAN diéta alapjaiban változtatta mega z életemet, de ami a legfontosabb, megtanított egészségesebben élni.

Mindenkinek, akik nem tudják legyűrni a súlyfelesleget, és fontos számukra az egészségük, azt javaslom, keressenek fel egy táplálkozási szakembert és próbálják ki a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programokat.

Ne hagyja, hogy egy falat étel győzedelmeskedjen Ön felett!

Üdvözlettel,

Vierka

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH