Legyen Ön is tanúsítvánnyal rendelkező táplálkozási tanácsadó!

Legyen Ön is tanúsítvánnyal rendelkező táplálkozási tanácsadó!

A NUTRI a.s. társaság kialakított szabadalmi rendszert a független tanácsadó központok működtetésére testsúlycsökkentés, táplálkozási tanácsadás céljából, amelyek magukba foglalják a legmagasabb szintű teljes értékű egész napi étkezést helyettesítő VLCD és LCD termékeket. Nem csak szakértői képzést kínálunk, hanem rendszeres tematikus workshopokat a testsúly optimalizációjának, egészséges táplálkozás és életmód témakörében, valamint szakemberek hosszú távú know-how tapasztalatait erről a területről.

Ha Ön is szeretne tanúsítvánnyal rendelkező NUTRI FOOD PLAN tanácsadó lenni saját régiójában, töltse ki és küldje el nekünk az alábbi kérdőívet, vagy pedig vegye fel velünk a kapcsolatot:

+421 (0)948 17 27 18

Ha szeretne Ön is tanúsítvánnyal rendelkező NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadó lenni saját régiójában, töltse ki és küldje el nekünk jelentkezését, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot:

  Keresztnév, vezetéknév, titulus:*

  Születési dátum:*

  Legmagasabb végzettség és szak:

  Aktuális hivatás:

  Jelenlegi munkaviszonya:

  Teljes munkaidőrészmunkaidőmagánvállalkozó

  A tervezett tanácsadó központ helyszíne:

  E-mail*

  Tel.:*

  Az űrlap kitöltésével a NUTRI a.s. társaságnak beleegyezésem adom a személyes adataim feldolgozásához, a Személyes adatok védelméről szóló törvény alapján. Minden személyes adatot az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezése (általános adatvédelmi rendelet, a későbbiekben „GDPR“), alapján dolgoznak fel. A feldolgozott Személyes adatokat a 18/2018 sz. törvénnyel összhangban rögzítik 2018. május 25. napját követően. Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy joguk van bármikor megszűntetni beleegyezésüket a Személyes adataik felhasználásáról a társaságunk által. Ebben az esetben vegye fel velünk a kapcsolatot: [email protected].

  Orvos vagy pedig táplálkozási terapeuta?

  Ha orvos, vagy pedig tapasztalt szakember a táplálkozási tanácsadás területén, a túlsúly és a megelőzés orvostudománya területén dolgozik és szeretne VLCD és LCD fogyás és táplálkozási NutriFood termékekkel dolgozni, amelyek biztosítják páciensei gyors, biztonságos és egészséges fogyását éhezés, fáradság és későbbi jo-jo hatás nélkül, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot. Szerezzen Ön is elégedett pácienseket, akik az Ön szakmai felügyelete alatt fogynak.

  +421 (0)948 17 27 18

  Biztosító

  NUTRI a.s. társaság készen áll az egészségügyi biztosítóval való együttműködésre és ezek termékek és eljárások átfizetésére, a túlsúly gyógyításában, élelmiszer intolerancia meghatározásban, amely oka lehet akár a kialakult túlsúlynak vagy elhízásnak is. A megfelelő táplálkozási program beállítása így egészséges fogyáshoz és ezzel a páciens egészségügyi állapotának javulásához is vezethet. Ha biztosító társaság és szeretne együttműködni velünk, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot.

  +421 (0)948 17 27 18
  WordPress Image Lightbox Plugin
  error: Content is protected !!

  START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH