Tóth Vilmos

Tóth Vilmos

Elértem azt, amiről fél évvel ezelőtt nem is álmodtam. LEFOGYTAM!!!

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 49 év
Magasság: 182 cm

Kezdő súly: 121 kg
Aktuális testsúly: 92,8 kg
Súlyveszteség: -28,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Tóth Vilmos vagyok, 49 éves. Személyszállítással foglalkozom. Ülő életmódom miatt a testsúlyom folyamatosan növekedett. Már nem csak esztétikai szempontból nem néztem ki jól, de egészségügyi problémáim is voltak.

Nem hittem semmilyen diétában, de az egyik ismerősöm nagyon nagy változást ért el, és néhány hónap alatt nagyon sokat fogyott. Ez már felkeltette az érdeklődésemet, és a NutriFood weboldalán elolvastam mindent, amit erről a diétáról tudni kell. Ezek után felkerestem Dunai Diana tanácsadónőt a győri Duna Rezidenciában. Egy nagyon szimpatikus hölgyet ismertem meg a személyében, aki eloszlatta az összes előítéletet, ami bennem volt.

A test analízis elvégzése után, valamint egészségi állapotom folytán nem vághattam bele azonnal a súlycsökkentő programba. Két héten át különböző teákat kellett fogyasztanom, amelyek nem csak hasznosak, de ízletesek is voltak.

Ezután kezdődött az én nagy utazásom, 121 kg testsúllyal!

Az első napok tapasztalatai meglepőek voltak. A súlyom csökkenni kezdett!!! Az első kontroll mérésem, majd a többi mérés is energiát adott a céljaim eléréséhez. Nagyon szerettem volna lefogyni. Másféle étkezés, másféle programok, minden megváltozott az életemben, de korántsem annyira, hogy jelentősen befolyásolta volna a mindennapi munkámat. Számomra az ételek változatosak, finomak és könnyen fogyaszthatóak voltak.

Három hónap alatt elértem a célomat!

Még most sem akarom elhinni, hogy nem csak a súlyom csökkent jelentősen (92,8 kg-ra), hanem az egészségem is jó. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dunai Dianának, aki a három hónap alatt „fogta a kezemet“, és tanácsaival segített elérni azt, amiről fél évvel ezelőtt még csak nem is álmodtam. LEFOGYTAM!!!

Nagyon szépen köszönöm Dunai Dianának és a NUTRI FOOD PLAN-nak, hogy ilyen minőségi változást értem el az életemben.

Üdvözlettel

Vilmos Tóth

 

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH