Történet

A NUTRI FOOD PLAN speciális súlycsökkentő programokat egy híres francia társasággal együttműködve fejlesztették ki, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az LCD (alacsony kalóriatartalmú) és VLCD (nagyon alacsony kalóriatartalmú) élelmiszerek gyártásában, melyeket a napi étrend teljes mértékű helyettesítésére szántak, és amely a minimális energiabevitel mellett biztosítja minden szükséges fehérje, zsír, cukor, rost, vitamin, ásványi anyag és esszenciális aminosav megfelelő napi bevitelét.

A NutriFood termékek kiterjedt klinikai kutatáson alapulnak, valamint a MUDr. George L. Blackburn, PhD. – a Harvard Egyetem Orvosi Karának professzora –  által vezetett tudományos tanács kutatásain, melyek segítettek a hosszútávú testsúly-optimalizáció legegészségesebb és legmegbízhatóbb módjának kialakításában.

A klinikailag tesztelt NutriFood termékek a gyors és biztonságos súlycsökkentéshez megfelelnek az EU nemzetközi jogszabályainak, jóváhagyott gyártási eljárások alapján készülnek, melyek olyan szakemberek és specialisták hosszútávú szakami tapasztalatain alapszanak, akik világszerte elismertek a klinikai táplálás, a táplálkozási orvostudomány és a kóros elhízás kezelésének területén, mindezt MUDr. Georga L. Blackburna, PhD vezetésével.

Dr. George L. Blackburn a Harvard Egyetem Orvosi Karának Táplálkozási részlegén dolgozik, mint a táplálkozás professzora és annak igazgatója. Emellett a Táplálkozási / Metabolikus laboratórium elnöke is, és a Táplálkozási orvostudományi központ igazgatója, amely a Bostonban, Massachusettsben lévő Irgalmas BethIsrael orvosi központ testvérvállalata.

Laboratóriumának prioritása a táplálkozással és egészséggel összefüggő legbonyolultabb problémák vizsgálata. Több mint 100 szakasszisztens tanára volt az alkalmazott és klinikai táplálás területén, és több mint 400 publikációt írt a táplálkozás, orvostudomány és metabolizmus tárgykörében.

null
MUDr. George L. Blackburn, PhD.
A tudományos tanács elnöke

Dr. Caroline Apovian je az orvostudomány és gyermekgyógyászat professzora, a Bostoni Egyetem Orvosi Karának endokrinológiai, diabetikai és táplálkozási osztályán. Az Amerikai táplálkozástudományi főiskola adjunktusa és az Amerikai orvosi akadémia csapatának tagja, akik a VLCD és LCD programok kutatásaiban vettek részt.

Emellett a Bostoni orvosi központban lévő Táplálkozási és testsúly-optimalizációs központ igazgatója. Dr. Aprovian egy nemzetközileg elismert személyiség, aki a táplálkozástudomány és elhízás területén 1990. óta dolgozik.

Dr. Apovian az Amerikai klinikai dietetikus társaság által odaítélt Egészségügyi táplálkozási specialista díjának birtokosa, melyet a táplálkozástudomány Bostoni Egyetem Orvosi Karán való oktatásának fejlesztése és megvalósítása okán kapott. Több mint 100 cikket, fejezetet és különféle felméréseket publikált az elhízással, táplálkozással kapcsolatban, valamint a zsírszövet és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatának összefüggéséről.

Ezen kívül írt egy könyvet a páciensek részére AlliDietPlan címmel. Nemrégiben a Betsy Lehman Központban lévő Gyermeksebészeti társaság elnökeként dolgozott, valamint a Közegészségügyi Osztályon, mint a redukciós sebészet szakértői csoportjának vezetője. Ajánlásukat az ObesityResearch című folyóirat publikálta 2005 februárjában, annak aktualizációját pedig 2008-ban.

null
MUDr. Caroline M. Apovian
WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH