Remetei Petra

Remetei Petra

 “Megtanultam helyesen étkezni és nem túlenni magamat, ami minden fogyókúra alapja.”

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 34 év
Magasság: 172 cm

Kezdő súly: 80,1 kg
Aktuális testsúly: 75,9 kg
Súlyveszteség: -4,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Mutassanak egy nőt, aki soha nem diétázott. Jómagam 18 éves korom óta különféle diétákat próbáltam ki, de egyik sem hozott tartós eredményt. A jojo-effektus azonban sohasem maradt el.

A különböző diéták befejeztével elkezdtem tornázni. Az eredmény nagyszerű volt, aminek minden nő örülne. A szinte mindennapos testmozgás meghozta a gyümölcsét, ami nagyon boldoggá tett. Egy szép reggelen azonban erős vállfájdalommal ébredtem fel. Azt hittem, csak a rossz alvási pozíció okozta. Rosszabbról volt szó. Nem tudtam, lehajolni, megkötni a cipőfűzőmet, felöltözni, szinte semmilyen mozgást végezni a karommal. Hirtelen a vezetés is gondot okozott. 4 éven át jártam infúziós kezelésre a fájdalmaim miatt. A vizsgálatok semmilyen problémát nem fedtek fel. De a fájdalom egyre fokozódott, és már olyan szinten voltam korlátozott, hogy szinte semmit sem tudtam a kezembe fogni. 1,5 év telt el a vállműtétem óta, de a fájdalom a vállamban nem múlik. Ez idő alatt 20 kg-ot híztam, mivel szinte semmilyen mozgást nem végeztem, és a fájdalom elől az evésbe menekültem. Jelenleg egy 1 éves kislányom van, így kénytelen vagyok a fájdalmon keresztül is teljesíteni.

A „Fogyjon a NUTRI FOOD PLAN-nal és Anyukájával“ elnevezésű versenybe főként azért kapcsolódtam be, mert nagy bennem a versenyszellem és szívesen állok bárminemű kihívás elébe. A valódi ok azonban a túlsúlyom volt, amit a balesetem után szereztem. Később teherbe estem, és már nem tudtam lefogyni. Rajtam maradtak a szülés utáni felesleges kilók, amiktől már lényegesen nehezebb megszabadulni.

Célom, hogy összesen 15-20 kg-ot fogyjak, és így elérjem az eredeti testsúlyomat. Össze kell szorítani a fogakat, kitartani és megfogadni a szakemberek tanácsait. Hiszem, hogy az eltökéltségem elég erős, és a megfelelő támogatással mindent el fogok érni. Ezért örülök annak, hogy a táplálkozási tanácsadóim mindenkor rendelkezésre állnak, amikor szükségem van rájuk, és tényleg képesek bátorítani, hasznos tanácsokkal látnak el, amiért nagyon hálás vagyok nekik.

A bevezető konzultációra vajmi kevés magabiztossággal érkeztem. Néhány perc múlva azonban megértettem, hogy a probléma helyes megállapításával és kellő magyarázat mellett mindent meg lehet oldani. Nagyon kedves személyzet fogadott. Megérkezésem pillanatától nagyon jól éreztem magamat. Kedves, mosolygós hölgyek, valóban szép hely és remek hangulat. A rendelőben két szintén nagyon kedves hölgy várt engem, a stressz így végleg el is múlt. Miután mindent részletesen elmagyaráztak nekem, egy részletes testdiagnosztika következett. Ezután elmagyarázták, mi is a megoldás a problémámra, felállították a számomra megfelelő programot, és itt értettem meg, hol hibáztam és hogyan tudok mindent helyrehozni. Tele voltam várakozással. Szerencsére a férjem teljes mértékben támogat engem, sőt még ellenőrzi is, hogy mindent betartok-e, és ha csak közelítek az édességes fiók felé, azonnal elterel onnét.

-4,2 kg két hónap alatt!

A „Fogyjon a NUTRI FOOD PLAN-nal és Anyukájával“ elnevezésű verseny eleget tett az elvárásaimnak, mert már hosszú ideje az volt a célom, hogy lefogyjak. Bár még mindig nem értem el a célsúlyomat, amihez hiányzik még pár kiló, a NUTRI FOOD PLAN  segítségével továbbra is folytatom a súlycsökkentést, mert hiszem, hogy ezt még sikerül „kicifráznom“. Megtanultam helyesen étkezni és nem túlenni magamat, ami minden fogyókúra alapja. Már most, jópár felesleges kilótól megszabadulva, nagyon jól érzem magamat, végre többet mozoghatok a kislányommal, miközben nem akadályoznak a felesleges kilók. Ezért a NUTRI FOOD PLAN-t csak ajánlani tudom. Egyértelműen „Vágjon bele“ ha szeretne lefogyni, vagy csak megtanulna helyesen étkezni és nem túlenni magát.

Sok szerencsét kívánok!

Petra Remetei

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH