Programok

A NUTRI FOOD PLAN 6 egyéni hatékony programot mutat be, ellenőrzés, fogyás és az elért súly megtartásának érdekében. Kiegyensúlyozottságának köszönhetően használhatóak hosszú távú egyetlen tápanyagforrásként vagy pedig megfelelő élelmiszerek komnbinációjával, amelyeket táplálkozási szakértője ajánl Önnek. A NUTRI FOOD PLAN programok alkalmasak gyors és biztonságos, fogyáshoz, az ideális testsúly fenntartásához, mint tisztítókúra – a szervezet detoxikációjához, gyógyulás támogatására mint kiegyensúlyozott kiegészítő. Számos orvos ajánlja ezeket a klinikailag tesztelt programokat, mint lehetséges alternatívát a túlsúly és elhízás elleni küzdelemben, ezzel csökkentve a metabolikus szindróma és a többi civilizációs megbetegedés létrejöttének esélyét.

Melyik NUTRI FOOD PLAN fogyás program a legmegfelelőbb az Ön számára?

Hogyan kezdjük el?

Első lépés a testúlycsökkentés felé, táplálkozási tanácsadójának meglátogatása, aki az első találkozás során leméri Önt, valamint ezt követően segít Önnek a legmegfelelőbb NUTRI FOOD PLAN program kiválasztásában. Együtt eldöntik melyik módszer felel meg legjobban életstílusának és diétás igényeinek – ez a fő faktor az Ön motivációjához valamint céljainak hosszútávú eléréséhez.

A NUTRI FOOD PLAN programok és az egyes termékek nem elérhetőek az üzletekben, az interneten vagy pedig egyéb árusító helyeken. Csakis iskoláztattott és tanúsítvánnyal rendelkező táplálkozási szakértőknél érhetőek el.

A testsúlycsökkentés fázisai

Az első lépés a testúlycsökkentés felé a táplálkozási tanácsadó meglátogatása. Egészségi állapota, metabolikus kivizsgálásának eredményei alapján kiválasztja Önnek a legmegfelelőbb fogyás programot, amely legjobban megfelel az életstílusának és diétás igényeinek.

Mindenki, aki eldönti hogy lead a túlsúlyából és gyógyítani fogja elhízását, négy fázist kellene abszolválnia a fogyás alatt:

 1. Előkészítő fázis
 2. Fogyás fázisa
 3. Stabilizálás fázisa
 4. Súlyfenntartó fázis

Detoxikációs program

Az emberi testben idővel méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyektől időnként meg kell azt szabadítani. Csak így javul a kondíció, növekedik a szervezet védekező mechanizmusa, valamint szolgálhat a civilizációs megbetegedések megelőzéseként is. A tisztító kúra, böjt vagy detoxikáció a mai értelemben legjobban ragozott kifejezései az egészséges életmódnak.

Helyesen beállított detoxikációval megszabadíthatjuk szervezetünket a méreganyagoktól, amit az idők során felhalmoztunk. Méreganyag lehet bármi, aminek a szervezetre káros hatása van, intoleranciához vagy allergiához vezet, vagy pedig esetlegesen általános rossz közérzethez. Ezek az anyagok megtalálhatóak a vízben amelyet iszik, az ételben amelyet eszik, valamint a levegőben amelyet lélegez. Hatalmas mennyiségüket pedig mi ‘‘gyártjuk‘‘. Egy év alatt a test szinte összes sejtje kicserélődik és az elhasználtakat ki kell választanunk és amíg ez megtörténik, feleslegként vannak jelen.

Ha szeretne javítani egészségi állapotán, megszabadulni felesleges kilóitól, javítani bőrének állapotán és egyszerűen csak jobban érezni magát, ajánljuk Önnek 14 napos detoxikációs programunkat, amely egyidejűleg a startvonal is lehet életmódváltásában.

A NUTRI FOOD PLAN detoxikációs program előnyei:

 • áttisztítja egész szervezetét,
 • javítja hangulatát,
 • jobban fogja magát érezni,
 • egészségesebb és tisztább lesz bőre,
 • egészében készíti fel szervezetét az elkövetkező időszakra.

detoxikációs program lehet a megfelelő lépés az étkezési szokásainak megváltoztatásához és a programok sikeres folytatásához, amelyek megkönnyítik harcár a felesleges kilogrammokkal. A 14 napos detoxikáxiós program tartalmazza:

 • belépő konzultáció, tanúsítvánnyal rendelkező táplálkozási szakértővel bármely NUTRI FOOD PLAN tanácsadó központban Magyarországon
 • egészségügyi lap kitöltése
 • a detoxikációs program pontos ismertetése
 • táplálkozási tanácsok a program befejeztével
 • minden táplálkozási szakértőjének felügyelete alatt zajlik, akinek támogatására ez egész detoxikációs program ideje alatt támaszkodhat.
WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH