Vicianová Michaela

Vicianová Michaela

Most már sokkal jobban érzem magam, és ami még fontos, hogy nyugodtan nézhetek a tükörbe.

A diéta időtartama: 3,5 hónap
Életkor: 30 év
Magasság: 156 cm

Kezdő súly: 85,5 kg
Aktuális testsúly: 60,2 kg
Súlyveszteség: -25,3 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A diétát a túlsúlyom és az ehhez kapcsolódó kellemetlenségek miatt kezdtem el. A tükörbe nézve boldogtalannak éreztem magamat.

Korábban már volt saját tapasztalatom a NUTRI FOOD PLAN-nal, és mivel türelmetlen természetű vagyok, egyértelmű volt a választás, hogy hogyan is fogyhatok le gyorsan. Ezen felül a NutriFood termékek nagyon ízletesek is. Mivel az Új anyuka kampányban vettem részt, nagyszerű volt a támogatás mind a tanácsadónő, mind pedig a többi anyuka részéről.

Legjobban a koktélok ízlettek (epres, banános, csokis és csokis-mentás). Az extra héten húst, fehér és zöld zöldségféléket készítettem sokféle módon. Leginkább a cottage cheese, csirkehús, póréhagyma és salátauborka kombinációja ízlett. Fokhagymával és fekete borssal ízesítve nagyon finom volt. Természetesen most már sokkal jobban érzem magam, és ami még fontos, hogy nyugodtan nézhetek a tükörbe.

Szeretnék köszönetet mondani Erika Litecká tanácsadónőnek, aki nekünk, felesleges kilókkal küzdő anyukáknak lehetőséget adott arra, hogy részt vegyünk az Új anyuka kampányban, amivé végül én is váltam.

Üdvözlettel

Michaela Vicianová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH