Tünde Tóth

Tünde Tóth

„Kezdetben senkinek nem árultam el, hogy fogyókúrázni fogok.“

A diéta időtartama: 6 hónap
Életkor: 38 év
Magasság: 165 cm

Kezdő súly: 112,2 kg
Aktuális testsúly: 78 kg
Súlyveszteség: -34,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Egy gyönyörű tavaszi délutánon a műkörmösömnél ültem. Ültem a magam 112,2 kilójával, alacsony önbecsülésemmel, a csípő és ízületi problémáimmal. Csípőficammal születtem, 13 évesen műtöttek meg először, úgyhogy az intenzív sportolásra sajnos sosem volt lehetőségem. Hat évvel ezelőtt teljes csípőízület-cserém volt, ezt követően az amúgy sem kis súlyomhoz még több kiló csúszott fel rám. Sokszor hallottam már a NutriFood segítségével való fogyásról és Huber Gabika tanácsadónőről, de sosem hittem, hogy nekem is sikerülhet lefogynom, és hogy érdemes lenne rá ennyi pénzt áldoznom, és hogy ez a befektetés magamba és az egészségembe tényleg megéri-e?

Ezen tanakodtam egészen márciusig, amikor is a körmösöm lelkesen számolt be arról, hogy milyen sok ügyfele fogyott le a NutriFood segítségével, és azt javasolta, menjek el legalább meghallgatni, miről is szól sz az egész. Eleinte nem árultam el senkinek, hogy belevágok. Az első két héthez szükséges pénzt a fiam kölcsönözte nekem, rajta kívül az első két héten senki sem tudta, hogy elkezdtem fogyókúrázni. A táplálkozási tanácsadónővel a NutriFood dunaszerdahelyi tanácsadóközpontjának facebook oldalán vettem fel a kapcsolatot, és itt megállapodtunk az első konzultáció időpontjában. A diéta alatt elég gyakran kommunikáltunk ezen a facebook oldalon keresztül, itt kérdeztem rá olyan dolgokra, amikben nem voltam biztos, és eleinte elég sok ilyen dolog volt. Féltem, nehogy valamiben hibázzak, és ezzel elrontsam az egész folyamatot, ezért minden egyes apróságot konzultáltam Gabikával. Például küldtem neki egy fotót egy mentolos cukorkáról, hogy azt vajon megehetem-e? Gabika nagyon kedves és segítőkész volt, mindenben tudott tanácsot adni. Rendszeresen, hetente egyszer jártam konzultációra, szükségem volt a támogatásra és az ellenőrzésre.

Amikor ez első tíz kilót sikerült leadnom, örömmel osztottam meg a saját facebook oldalalmon a sikeremet. A visszajelzések azonban nagyon negatívak voltak. Egy csomóan próbáltak meg lebeszélni, és az „efféle“ diéták veszélyeire felhívni a figyelmemet. Ilyenkor mindig szomorúan hívtam fel a tanácsadónőmet, aki mindig megnyugtatott és biztatott, hogy folytassam, de mindenekelőtt elmagyarázta különbségeket a többi diétához képest. Eleinte nagyon féltem a diéta negatív, egészségre káros mellékhatásaitól, mert furcsának tartottam, hogy három adagnyi NutriFood étel tartalmazza a napi szükséges mennyiségű tápanyagot és vitamint. Gabika mindent elmagyarázott nekem, az egész mechanizmust annak érdekében, hogy megértsem, miért is egészséges ez a típusú fogyás. Különösen, hogy nem holmi táplálékkiegészítőkről van szó, hanem speciális táplálkozási célokra szánt élelmiszerekről a súlycsökkentéshez, valamint, hogy a többi diétától eltérően a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programok táplálkozási szempontból kiegyensúlyozottak, és biztosítják a szervezet számára szükséges vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak és nyomelemek ajánlott napi adagjának 100%-át.

Szerencsére, amikor a 20 és 30 kg-os fogyásomról szóló örömhírt osztottam meg, már senki sem akart eltántorítani. Mindenki csak nézett hitetlenkedve.

Nagyon hálás vagyok a közvetlen környezetemnek, a családomnak, a férjemnek – aki ugyan mindig azt mondta, hogy 112 kilósan is szeretett – azért most mégis csak örül. hogy csinosabb vagyok, és megszabadultam az egészségügyi problémáimtól. Köszönettel tartozom a fiaimnak is, akik mindig ott sorakoztak az édes koktélok megkóstolására. Nagyon ízlettek nekik, ahogy nekem is. Biztosan visszatérek majd pár zacskóért a jövőben, de most – öt hónapnyi diéta után – nagyon jól esik a kerteben megtermelt friss zöldség és gyümölcs fogyasztása. Nagyon féltem a jo-jo effektustól, de a személyre szabott útmutatással és Gabika receptötleteivel a siker garantált. Gabika valóban minden ügyfelet individuálisan kezel. Sőt mindig azt mondta, hogy a diéta végére már nem lesz bennem kérdés. És valóban nincs. Felkészültem egy egészségesebb és minőségesebb életre.

Tünde

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH