Veronika Farkas

Veronika Farkas

„A legjobban annak örülök, hogy a két lányomat is motiváltam az egészséges életmódra.“

A diéta időtartama: 7 hét
Életkor: 34 év
Magasság: 163 cm

Kezdő súly: 68,3 kg
Aktuális testsúly: 62,2 kg
Súlyveszteség: -6,1 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Soha nem volt gondom a testsúlyommal, hiszen rendszeresen sportolok és lovagolni járok. Kezdtem azonban úgy érezni, hogy a ruhásszekrényem legjobb darabjai már nem úgy állnak rajtam, mint valaha. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy elkezdem a diétát, ráadásul karácsony előtt, ami valószínűleg a legnagyobb kihívás volt. A sógornőm hívta fel a figyelmemet arra, hogy a Facebookon olvasott a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programokról, és meggyőzött engem is, hogy próbáljuk ki. Egy gyors megállapodást követően kaptunk is időpontot a táplálkozási tanácsadónőhöz – Huber Gabikához, akihez azután közösen jártunk, és akinek köszönhetően sikeresen le is fogytam.

Három gyermek édesanyja vagyok, van két 14 éves lányom – ikrek, és egy óvodás kisfiam. Életmód változtatásra vágytam, de nem csupán magam miatt, hanem elsősorban a családom érdekében. Ezért a részleges étrendhelyettesítő programmal kezdtem, amely által arra voltam késztetve, hogy minden nap készítsek egy ételt fehér húsból és zöldségekből. A gyermekeim nagyon nyitottak voltak az új helyzetre, és velem együtt ők is elkezdtek egészségesen táplálkozni, és ugyanazokat a húsból és zöldségekből készült ételeket ették, amiket én is fogyasztottam. Amikor az új évben a lányaim látták rajtam, hogy mennyire hatékony a diéta, és hogy mennyire jól érzem magamat, úgy döntöttek, hogy kissé javítanának ők is a megjelenésükön. Nagyon közel állnak egymáshoz és szoros a kapcsolat közöttük, de éppen emiatt eléggé introvertáltak is, és csak kevés embert engednek be a maguk kis világába. Épp emiatt meg is lepődtem, hogy hajlandóak voltam velem eljönni Gabikához és nála ráállni a mérlegre. Megvettünk egy ugyanolyan mérleget, mint amilyet Gabikánál láttunk, így Viktória lányom előbb írásban elküldhette az adatokat a súlyáról Gabikának, hogy mit szól hozzá. Krisztina rögtön eljött velem, és azonnal bele is vágott a Gabika által javasolt programba. Összeállított nekik egy étrendet, ami 2 NutriFood ételt, 1 csokiszeletet és 2 hagyományos ételt tartalmazott, így elkezdtek ők is fogyni.

Nem hittem volna, hogy a lányaim ilyen kitartóak lesznek, mivel ez idáig nem érdekelte őket sem az egészséges táplálkozás, sem a sport, tipikus tinédzserek voltak! Ahogy tűntek el kilók, úgy nőtt az önbizalmuk, és megtanultak észszerűek lenni a táplálkozásban. Nagyon örültek a pozitív visszajelzéseknek az iskolában, lányos dolgokat is elkezdtek hordani, szoknyát, a fiús, sportos viselet helyett. Méretben már az én nadrágom is jó volt nekik! Ez volt aztán az öröm! A diéta alatt síelni is voltunk, de ott is nagy figyelmet fordítottak az étkezésre, bár ezek a kirándulások mindig is a nagy lakomákról szóltak. Három hónap leteltével Viktória -16,3 kg-ot, Krisztina pedig -11,5 kg-ot fogyott. Lányaim kitartása Gabikát is meglepte! Mindig motiválta őket, hogy még a felnőttek is tanulhatnának az ő példájukból!

A diéta utáni két hónap nagyon stresszes volt számukra, így azalatt az idő alatt is jártak Gabikához, hogy biztosak lehessenek benne, hogy mindent helyesen csinálnak és nem szednek fel egyetlen dekát sem magukra. Mindannyian a csokis koktélokat szerettük a legjobban, szinte mindig csak azokat fogyasztottuk. Az igazat megvallva, ők úgy vették, mintha a reggeli kakaójukat fogyasztanák. Természetesen ezután sem tértek már vissza a klasszikus cukrozott kakaóhoz, hogy abbahagyták a koktélok fogyasztását. Nagyon büszke vagyok rájuk, és természetesen saját magamra is! Már majdnem egy év telt el azóta, hogy befejeztem a diétát, és még mindig tartom a súlyomat, egészségesebb ételeket főzök, és nagyon jól érezzük magunkat a bőrünkben!

Veronika, az édesanya

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH