Tomáš Mikloš

Tomáš Mikloš

„A NutriFood-dal való sikeres fogyásom után már az egész családunk fogyókúrázik.“

A diéta időtartama: 10 hét
Életkor: 38 év
Magasság: 179 cm

Kezdő súly: 93,2 kg
Aktuális testsúly: 82,8 kg
Súlyveszteség: -10,4 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Azzal a szándékkal kezdtem a fogyásba, hogy a hátgerincemen segítsek. A porckorong műtétem után hosszú ideig nem tudtam sportolni, így rám ragadt jó pár kiló. Mivel laikus vagyok ezen a területen, szakmai segítséget kerestem. A NutriFood diétáról az internetről szereztem tudomást.

A kezdeti mérés és mérlegelés után a táplálkozási tanácsadónőm kiválasztotta a megfelelő súlycsökkentő programot, és elkezdődött a túlsúly elleni küzdelmem. Eredetileg -15kg-ot szerettem volna fogyni, főleg hastájékról. Az első héten szoktattam magamat az új étrendhez, mivel nálam addig a reggeli nem létezett. A napot koktéllal vagy kásával kezdtem, almával és fahéjjal. Valamilyen főétellel folytattam, a nap végén pedig levest fogyasztottam. Minden ellenőrzés alkalmával azt kérdezgettem Mirkától, a tanácsadónőtől: „Még nem ehetem azokat az illatos paradicsomokat a kertből?“, de nem hagyta magát megpuhítani. A második ellenőrzés és mérés során az eredmények már első látásra egyértelműek voltak. Nagy meglepetés volt számomra, hogy ettem, egyáltalán nem voltam éhes, és emellett a kilók szinte maguktól tűntek el rólam.

A súlycsökkentésem folyamán egy barátnőm, Majka támogatott engem. Amikor látta, milyen könnyen fogynak rólam a kilók, és megkóstolta a NutriFood ételeket, ő is rászánta magát a fogyásra. Tehát a harmadik mérésre a nagyszombati (Trnava) tanácsadó központba már ketten mentünk.

Az egész családunk együtt fogyott le!

A fogyásom kezdetén édesanyám nyaralni volt. Az all inclusive magtette a hatását még az ő féltve őrzött alakjával is. Figyelte, hogy mit eszem, és hogyan készítem el az ételeket, megkóstolta őket, és máris hívtuk a táplálkozási tanácsadónkat, Mirkát, hogy mikor jöhetne az anyu is. Tehát az egész család fogyókúrázik.

Az összes felesleges kilómat leadtam, és kitűnően érzem magamat. Az egészséges életmódról alkotott véleményem teljesen megváltozott, és a táplálkozási tanácsadómtól a fogyás során megszerzett információkkal a birtokomban most már tudom, hogy a jo-jo effektusnak nincs semmi esélye nálam.

Rendkívül boldog vagyok, hogy a NutriFood diéta mellett döntöttem, és mindenkinek ajánlom, aki nem tud megbirkózni a túlsúlyával.

Tomáš Mikloš

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH