Hránková Alexandra

Hránková Alexandra

„A szörnyű egészségi állapotom miatt döntöttem a fogyókúra mellett.“

A diéta időtartama: 4,5 hónap
Életkor: 51 év
Magasság: 173 cm

Kezdő súly: 125 kg
Aktuális testsúly: 95,5 kg
Súlyveszteség: -29,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A szörnyű egészségi állapotom miatt döntöttem a NUTRI FOOD PLAN diéta mellett. 51 éves nő vagyok, aki 125 kg-ot nyomott. Magas vérnyomásom, aritmiám, légszomjam, súlyos cukorbetegségem volt, és mindemellett óriási lábfájdalmak gyötörtek. A másik ok, amiért a fogyókúrába belevágtam, az volt, hogy segíteni akartam a lányomnak (29), hogy őt is rászedjem a súlycsökkentésre, ami végső soron sikerült is. Velem együtt kezdett fogyókúrázni, ráadásul még a nővérem is csatlakozott hozzánk (64). Kölcsönösen támogattuk egymást, ami mindannyiunk számára nagyon motiváló volt.

Hogy kezdődött az egész?

Egy nap a facebookon megláttam a barátomat, Skala M.-et, és nem hittem a saját szememnek. Lefogyott és teljesen új ember lett belőle. megszólítottam hát őt, mire ő tanácsot adott és megkaptam a táplálkozási tanácsadónő telefonszámát, aki segített neki megszabadulni a felesleges kilóktól. A lányommal tehát úgy döntöttünk, hogy együtt vágunk bele. Telefonáltam hát és berendeltem magunkat egy elsődleges konzultációra egy nagyon kellemes tanácsadónőhöz, Erika Liteckához.

A fogyókúra során fontos a táplálkozási tanácsadó támogatása

Mindjárt a kezdetektől össze is barátkoztunk. Egész idő alatt nagyon kedves volt és hajlandó válaszolni minden egyes kérdésemre. Bármikor felhívhattam és tanácskozhattam vele. 14 naponta látogattuk meg őt, ő pedig támogatott és buzdított minket. Mi hárman pedig kölcsönösen segítettük és támogattuk egymást, hogy együtt birkózzunk meg a legnehezebb pillanatokkal is. A célom az volt, hogy 30 kg-ot fogyjak, és ez hajtott állandóan előre.

Sikerült elérnem a célomat és nagyon boldog vagyok tőle

Mi volt fantasztikus a diétában? A kínálatból mindig azt választhattuk, ami a leginkább ízlett, és Erika mindig elő is készítette nekünk. Mindegyikünknek valami más ízlett, szerencsére a táplálkozási tanácsadónk mindig az ételek széles választékával várt bennünket, így mindannyiunk a kedvenc ételeit élvezhette. Minden ételt kipróbáltam, de a legjobban a koktélokat szerettem meg, a lányom pedig a leveseket. Születésnapomra NutriFood sört is kaptam Erikától, hogy ünnepelhessek. Egészségi állapotunk miatt a NutriFood mellett napi egy fehérjetartalmú étel is engedélyezett volt, fehér és zöld zöldégekkel kombinálva.

A kilók edzés nélkül is leolvadtak

Be kell vallanom, hogy kicsit lusta vagyok, és hogy a séták kivételével egyáltalán nem mozogtam és nem is tornáztam. De ennek ellenére is nagyon szépen mentek le a kilók. Az eredmények nagyon gyorsan láthatóvá váltak, ami nagyon motiváló volt számunkra és segített végig csinálni a diétát. Az emberek a környezetünkben dícsértek minket, sőt még a diabetológus orvostól is dícséretet kaptunk. Javultak az eredményeink és az egészségi állapotunk is. Három hónapos diéta és másfél hónapnyi normál étrendre való visszavezetés után pedig teljesült a célom és ezzel együtt nagy álmom vált valóra!

Lefogytam 30 kg-ot!

És a csodálatos eredményt nem egyedül élveztem. A lányom fantasztikus -27 kg-ot adott le, a nővérem pedig, aki egy hónappal kevesebb ideig csinálta a diétát, lenyűgöző -15 kg-ot fogyott. És látjátok, 64 évesen is meg lehetett csinálni. Mindhárman nagyon boldogok vagyunk. De ami a lényeg: a magas vérnyomás már a múlté, a légszomj úgyszintén, a cukorbetegség is lassan eltűnik, most a valamikori 10 helyett 5,4 a vércukorszintem, és nagyon örülök, hogy végig csináltam. Megismerkedtem egy nagyszerű nővel, Erikával, a tanácsadónőnkkel, akinek nagyon jó szíve van! És most tudom, ha bármikor szükségem lesz rá, mindig fordulhatok hozzá és mindig szívesen segít a tanácsaival.

Mindenkinek, aki habozik, azt mondom, hogy ha az ember igazán akarja, bármit megtehet. De valóban akarnia kell, és az olyan kifogások, hogy drága vagy nincs rá időm, csak annak a jelei, hogy nem igazán akarjuk. Ne habozzanak, egészségünk csak egy van, és amikor elképzelem, hogy kórházban fekszem infúziókon, és tudom, hogy mindezt meg is előzhetem, inkább elmegyek Erikához és szakértői tanácsot kérek tőle. Örülök, és nagyon boldog vagyok, hogy megoszthattam veletek a saját és szeretteim boldogságát.

Alexandra

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH