Zlatica Lábadiová

Zlatica Lábadiová

„A NutriFood diétának köszönhetően visszatért az önbizalmam.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 56 év
Magasság: 155 cm

Kezdő súly: 71,8 kg
Aktuális testsúly: 57,5 kg
Súlyveszteség: -14,3 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Egész életem során odafigyeltem a testsúlyomra, és soha nem voltam nehezebb 60 kg-nál a 155 centismagasságomhoz. Egészen addig, amikor is pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nálam, ezért gyógyszereket kezdtem szedni, és egy csomót is találtak a nyakamban. Biztos vagyok abban, hogy az elhízáshoz nálam a stressz és a betegséggel kapcsolatos aggodalmak vezettek. Ebből kifolyólag úgy döntöttem, hogy táplálkozási szakember segítségét kérem, és felvettem a kapcsolatot Gabikával, a táplálkozási tanácsadónővel. Láttam a prezentációját a Facebookon, ahol olyan emberek valós történetei is olvashatóak, akik sikeresen csökkentették a túlsúlyukat, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a NutriFood diétát. A családom és a gyermekeim egész idő alatt támogattak engem, mivel tudatában voltak annak, hogy csak akkor lehetek boldog nő, ha el tudom érni a megfelelő súlyomat. Annak ellenére, hogy már túl vagyok az ötvenen, a szép ruhák, a szórakozás, a találkozók, a nőies és fiatalos megjelenés nagyon fontosak számomra!

Amikor első alkalommal mentem Gabikához, szinte semmi önbizalmam sem volt. Nagyon nagy szükségem volt a támogatására. A szélesebb környezetem féltékenyen figyelte az átalakulásomat. Soha nem dícsértek meg, épp ellenkezőleg – néha azzal rémisztgettek, hogy újra el fogok hízni.

Soha nem szegtem meg a diéta szabályait, és mindent pontosan úgy tartottam be, ahogy azt Gabika már az első konzultáció alkalmával megszabta. És a kilók valóban lementek. Ezáltal még inkább bíztam benne! A tanácsai nagyon sokat segítettek nekem, és hála nekik, valamint az új recepteknek sikerült egy teljesen új étrendet felállítanom, és elsajátítani egy sokkal egészségesebb táplálkozási módot. Az ízletes NutriFood leveseket ma is szívesen fogyasztom, és a nap folyamán ezzel helyettes9tek valamilyen ételt. A legfontosabb azonban, hogy már nem kell szednem a gyógyszereket a pajzsmirigy-betegségemre, már nem szenvedek az inkontinenciától, a csomó a nyakamban nyugalmi állapotban van, és újra nagyszerűen érzem magamat a bőrömben!

Egy nő csak akkor lehet igazán boldog, ha jól érzi magát, ha olyan alakja van, amilyet elképzel magának, és önbizalma is van! Az új párommal nagyon aktív életet élünk, szeretünk szórakozni és táncolni. Egyszóval – most nagyon élvezem az életemet!

És az életkedvemet a NutriFood hozta vissza!

Zlatica

 

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH