Skolnikovičová Lenka

Skolnikovičová Lenka

A tanácsadónővel folytatott találkozó után elhatároztam, hogy lefogyok, de remélni sem mertem, ilyen sokat és ilyen rövid időn belül sikerül fogynom.

A diéta időtartama: 8 hónap
Életkor: 40 év
Magasság: 174 cm

Kezdő súly: 122 kg
Aktuális testsúly: 75 kg
Súlyveszteség: -47 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A súlycsökkentés fő oka nálam az volt, hogy egyrészt nagyon fájtak a lábaim, amikor túlsúlyos voltam, másrésztől pedig bántott, hogy már nem találtam magamra semmilyen szép ruhát, pedig a szülés előtt szerettem csinosan öltözködni. Az üzletekben kisebb méreteket árultak, mint amilyet a fogyásom előtt hordtam.

Amikor az egyik ismerősöm a NUTRI FOOD PLAN-t ajánlotta, amivel maga is 20 kg-ot fogyott, úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom, és úgy gondolom, érdemes volt. Az e-mail címet az interneten találtam meg, írtam hát Erikának, a tanácsadónőnek, aki pillanatokon belül válaszolt, és 2 napra rá időpontot is kaptam tőle. Ott mindent elmagyarázott, tanácsot adott, lemért engem és felvett a programba. A tanácsadónővel folytatott találkozó után elhatároztam, hogy lefogyok, de remélni sem mertem, ilyen sokat és ilyen rövid időn belül sikerül fogynom.

A súlycsökkentés folyamata az első héten eléggé nehéz volt, mivel megvolt az a rossz szokásom, hogy nem szoktam reggelizni, este pedig chipset és egyéb nassolnivalókat ettem. Ahogy kipróbáltam a NutriFood koktélokat, nagyon megtetszettek, ízlettek, így hát ki is tartottam mellettük. A tanácsadónőm elmondta, mi mindent fogyaszthatok, még, és mindent be is tartottam pontosan az ő tanácsai szerint. Köszönöm a türelmét, mert nem volt könnyű dolga velem. A teljes étrendhelyettesítést választottam, és Erikával belevágtunk a harcba. Féltem attól, hogy amikor visszatérek a szilárd ételekhez, újra felszaladnak a kilók, de Erika mindent részletesen elmagyarázott. Főképp azt, mikor, hogyan és főleg mit ehetek, és fokozatosan visszavezetett a szilárd ételekre. Örömmel mondhatom, hogy már három hónapja szilárd ételeket fogyasztok, és a kilók nem jöttek vissza.

-47kg 8 hónap alatt!

Sokáig csak csodálkoztam, hogy sok ismerősöm még csak nem is köszönt nekem, de ma már tudom, mi volt ennek az oka. Az átalakulásom, ami miatt nem ismertek fel.

Most, amikor összefutok az ismerőseimmel, mindegyikük reakciója a WAAAO!

A NUTRI FOOD PLAN-t a barátnőimnek is ajánlottam, akik szintén súlyproblémákkal küszködnek, és Erika el is kezdett foglalkozni velük.

Még egyszer szeretném megköszönni Erikának, hogy segített és olyan türelmes volt velem.

Köszönöm 😊

Lenka Skolnikovičová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH