Lacková Katarína

Lacková Katarína

Ahogy fogynak a kilók, úgy tér vissza a vér az ereimbe, az önbizalmam, a csillogás a szememben és az életkedvem!

A diéta időtartama: 7 hónap
Életkor: 45 év
Magasság: 167 cm

Kezdő súly: 149 kg
Aktuális testsúly: 92,5 kg
Súlyveszteség: -56,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Mindenki küszködik valamivel az életben. Nekem szintén kijutott bőven. Kéz a kézben a küszködéseimmel pedig egyre inkább nőtt az édességtől való függőségem is.

Természetesen minél nagyobb a testsúly, annál kevesebb a mozgás. Mint minden duci, én is kipróbáltam számos diétát. Ha sikerült is, és fogytam néhány kilót, nem tudtam örökké betartani, és a JOJO EFFEKTUS sohasem váratott sokáig magára. Így hát néhány éve már nem harcolok, nem mérem magamat, nem foglalkozom vele… NEM ÉLEK!!! De mit is mondhatnánk a kövér nők önbizalmáról… már rég odaveszett és számomra az emberek elől való elzárkózás már nagyon könnyen ment. Szomorú, magányos, üres élet… nemlét. De nyilvánvalóan vannak őrangyalaim, nem csak a mennyben, de itt a földön is. És ez a földi angyal, hívjuk Zsuzsannának (a nővérem), noszogatott a NUTRI FOOD PLAN-ig, amellyel szemben kezdetben természetesen komoly ellenállást tanúsítottam. Az olyan kifogások, mint hogy túl drága, nem engedhetem meg magamnak… hiábavalóak voltak. A nővérem egy remek időpontot egyeztetett számomra Renátával, 2. hó 22-én, délután 2 órakor. Amíg ez a nap eljött, elegendő időm volt elolvasni olyan emberek történeteit, akik a NUTRI FOODPLAN  segítségével fogytak le, ami akkor elszántságot adott, hogy alig bírtam kivárni azt a napot, és hinni kezdtem, hogy nekem is sikerülhet és még csak sokáig sem fog tartani.

Július 2., kedd van, az eddigi súlyveszteségem  -38kg!

Nagyon szép szám, az út egy része viszont még előttem van, ám már most elmondhatom, hogy ahogy fogynak a kilók, úgy tér vissza a vér az ereimbe, az önbizalmam, a csillogás a szememben, az életkedvem, sőt elkezdtem szeretni és tisztelni önmagamat. Ma már azt is elmondhatom, hogy szeretteimnek is nagy örömet okozok. Azoknak, akik már aggódtak értem. Írom a történetemet… nem fejezem most be, később térek vissza rá, de már most tudom, hogy be fogom fejezni és örömmel fogom közzétenni, hisz akár én is inspirálhatok valakit.

Szeptember van, itt az idő a frissítésre, az ünneplésre? A kétszámjegyű testsúlyom nagyon is megérdemli … én magam érdemlem meg. Ez a szám persze még mindig nem a legkívánatosabb, ezért biztosan folytatom a diétát. Továbbmegyek, szeretteim fantasztikus támogatásával. Továbbá sok általam ismert és kevésbé ismert ember támogatásával felvértezve. Továbbá, az új szerelmem támogatásával, a lányok támogatásával, akik velem együtt bandukolnak pálcáikkal a Čutkovská-völgyben… Mindenkinek köszönöm!

Különösképpen, az új életemért tartozom óriási KÖSZÖNETTEL nővéremnek, Zsuzsannának és unokahúgomnak, Luciának.

Üdvözlettel

Katarína Lacková

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH