Skala Martin

Skala Martin

Az egészségügyi problémáimból kifolyólag úgy döntöttem, hogy csökkentem a súlyom. A NUTRI FOOD PLAN étrendjének köszönhetően az orvos leállította a magas vérnyomásom gyógyszeres kezelését.

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 41 év
Magasság: 173 cm

Kezdő súly: 107,6 kg
Aktuális testsúly: 87,6 kg
Súlyveszteség: -20 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Már hosszabb ideje figyeltem magamon a változásokat – különösen az egészségi állapotom romlását, és akkor még nem beszéltem a ruhatáram állandó váltogatásáról. Természetesen megpróbáltam ezzel kezdeni valamit, és próbáltam lefogyni, de az eredmény mindig ugyanaz volt. Mindig le is fogytam, de az eredmény csak rövid ideig tartott ki. Egy idő után az egészségem olyannyira leromlott, hogy kénytelen voltam elkezdeni az orvosokat látogatni, mivel a vérnyomásom már-már infarktusközeli magasságokban mozgott.

Egy nap, amikor a feleségemmel a bevásárlást intéztük, találkoztam egy ismerősömmel, aki nagyon jól nézett ki, legalább 30 kilóval könnyebb volt, mint ahogy én emlékeztem rá. Ő mesélt nekem a NUTRI FOOD PLAN diétáról és annak hatásairól, valamint arról, hogy miként szabadult meg ennek köszönhetően a felesleges kilóktól. Még aznap este felhívtam a táplálkozási tanácsadónőjüket, Erika Liteckát, és kértem egy időpontot bevezető konzultációra.

Bevallom, hogy amikor megláttam a számomra tervezett étrendet, meghökkentem, de ez nem riasztott el az elsődleges célomtól, hogy lefogyjak. Legnagyobb támaszom a feleségem volt, aki úgy döntött, hogy velem együtt fog diétázni. Erikától két hétre való étellel távoztam, és másnap már kezdhettem is a diétát. Igen, az első három nap nagyon nehéz volt, mert éhesnek és energiátlannak éreztem magamat, de ez hamarosan megváltozott, és már nem éreztem éhséget, sőt egészségesebbnek és erősebbnek éreztem magamat. Idővel kiválogattam a kedvenc ételeimet – leginkább a krémlevesek ízlettek, de finom volt az epres koktél is, főleg amikor valami torkosságra vágytam. Fokozatosan azután már húst is ehettem, amit párolva készítettem el és zöldségekkel fogyasztottam. A tanácsadó központba rendszeresen, kéthetente jártam, ahol ellenőrzés és mérés volt minden alkalommal, valamint új ételeket vettem és az eredményektől boldogan távoztam. Egy hónap leforgása alatt -11,5 kg-ot fogytam, ami arra ösztönzött, hogy a diéta mellé a testmozgást is beiktassam. Három hónap alatt -20 kg-ot fogytam, a konfekciós méretem pedig XXL-ről L-re és M-re változott.

Habár a diétát már annak rendje és módja szerint befejeztem, továbbra is odafigyelek az étrendemre. A táplálékbevitelt egy telefonos alkalmazás segítségével ellenőrzöm, és máig is rendszeresen tornázom.

A NUTRI FOOD PLAN segítségével való fogyást ajánlanám mindenkinek, akik nehézségekkel küszködnek a felesleges kilók leadása terén. A felesleges kilókon túl megszabadultam a gyógyszereimtől is, a magas vérnyomásom normalizálódott, és természetesen az abból fakadó örömöm, hogy jól érzem magam bőrömben, pótolhatatlan. Még egyszer köszönöm, Erika.

Martin

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH