Róbert Grenčík

Róbert Grenčík

„A kóros elhízásom oka – az időhiány és a minőségtelen ételek fogyasztása nagy adagokban.“

A diéta időtartama: 6 hónap
Életkor: 31 év
Magasság: 176 cm

Kezdő súly: 127,5 kg
Aktuális testsúly: 80,7 kg
Súlyveszteség: -46,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Soha nem voltam túlsúlyos, egészen addig, amíg el nem kezdtem magamnak egyedül bebiztosítani az étkeztetést. Az időhiány és lehető legnagyobb mennyiségű minőségtelen étel fokozatos súlygyarapodást okozott. Eleinte az ember ezt nem is tudatosítja, fokozatosan azonban elkezd romlani az élete. A törés nálam akkor következett be, amikor az ingeimen a gombok nem tudták megtartani a hasamat.

Először nem hittem benne!
Eleinte hitetlenkedve közelítettem meg a NUTRI FOOD PLAN segítségével történő súlycsökkentést, hiszen eleve kismillió diéta és termék létezik a világon, amelyek hihetetlen eredményeket ígérnek. Azonban semmilyen negatív referenciát nem találtam az interneten, és ez meggyőzött afelől, hogy egy lehetőséget adjak neki.

Berendeltem magamat a bevezető konzultációra.
Megállapodtunk a bevezető konzultáció időpontjában a táplálkozási tanácsadónővel, Dagmar Žáčkovával, és ezzel kezdetét vehette a harcom a felesleges kilóim ellen. Az első hét után a mérleg nyelve motiváló -6 kg-ot mutatott, a következő hét után ez már -9 kg volt, ami meggyőzött, hogy tartsak ki továbbra is. És megérte!

Kezdetben nehezebb volt hozzászoknom az új fajta étrendhez – sokkal kevesebb étel sok zöldség, amit ez idáig nem nagyon kedveltem. Az sokat segített, hogy a diétás programban szereplő ételek ízletesek voltak, és egy idő után már elegendőek voltak ahhoz, hogy ne legyek éhes.

Ennek a diétának az egyetlen „hátránya“ csupán az, hogy az embernek végül új ruhatárat kell vásárolnia, és meg kell szabadulnia a régi, hatalmas méretű öltözékeitől. 🙂

Üdvözlettel,
Róbert Grenčík

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH