Petra Šebová

Petra Šebová

„Egész életemben különböző diétákkal próbálkoztam.“

A diéta időtartama: 11 hónap
Életkor: 32 év
Magasság: 169 cm

Kezdő súly: 110,1 kg
Aktuális testsúly: 72,6 kg
Súlyveszteség: -37,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Egész életemben testesebb voltam, és egész életemben különböző diétákat kerestem és próbáltam ki, de az erőfeszítéseim rendre kudarcot vallottak. Soha nem volt erős akaratom, és soha nem sikerült 10 kg-nál többet fogynom. Szeretek enni, főleg az édességet, és a napközbeni nassolás számomra automatikus. Rendkívüli módon a főiskolán és a kollégiumban híztam el, majd még inkább, amikor férjhez mentem, és a legtöbbet valószínűleg a két terhességem során szedtem fel. Egészen 110 kg-ig híztam. Szörnyen néztem ki, szörnyen éreztem magamat, nem tudtam magamra nézni a tükörben, utáltam a testemet, és legalább 10 évvel idősebbnek tűntem, mint valójában voltam. De legfőképp egészségügyi problémáim voltak, fájtak az ízületeim és magas volt a vércukorszintem. A súlycsökkentésre már régóta készültem, de mindig halogattam. Mígnem egy nap, amikor a TV-ben egy nőknek szóló műsorban felismertem a volt osztálytársnőmet, jó barátnőmet, aki egyben a NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadónője is – Peťka Vadovičovát. Azonnal írtam is neki, megbeszéltünk egy találkozót, és már bele is csöppentem a fogyókúrába.

Nagyon eltökélt voltam, és a találkozó után, ahol a tanácsadónő mindent elmagyarázott, bele is vágtam a diétába. A környezetem szkeptikus volt, nem bíztak ebben a módszerben, de én nem hagytam magam eltántorítani, összeszorítottam a fogamat , és szigorúan betartottam mindent, amit a táplálkozási tanácsadónő mondott. Egyetlen egyszer sem vétkeztem, a NutriFood ételek mellé beiktattam a tornát is, a kilók pedig gyors ütemben kezdtek eltűnni. Nagyszerűen éreztem magamat, nem volt semmilyen problémám, a testem pedig a jó irányba kezdett változni.

A NutriFood ételek valóban nagyon ízlettek. Igazán nem mondhatom, hogy valami nem ízlett volna, főleg a koktélok és a kásák – azok fantasztikusak. A fogyás könnyen ment, a kilók csökkentek, a környezetem pedig nem győzött csodálkozni. Az egészséges táplálkozás a szenvedélyemmé vált, és nagyon magával ragadott. Reggelire koktélt ittam, azután tízóraira valamilyen nyers zöldéget fogyasztottam, majd leves következett, és vacsorára pedig a kását készítettem el. Soha nem hiányzott nálam otthon a sok zöldség, főleg a cukkini, uborka, zeller és paprika, a gombák és ugyanúgy a joghurtok és a túró. Még most is szokok ún. cukkini ragut készíteni, ahol mindenféle zöldséget összekeverek, majd olívaolajon egy kis hagymával és fokhagymával készre sütöm. Nem hiányozhat a cukkini, gomba, petrezselyem zöldje és a fűszerek – amilyenre csak gusztusunk van. Zöldségsalátával vagy túrós mártogatóval kombinálom. Egyszerűen ez az én kedvenc finomságom.

Azt, hogy sikerült ennyire lefogynom, elsősorban a tükörben lehetett látni, amikor láttam, hogyan változok, és amikor láttam és érzékeltem a környezetem reakcióit. Mindenekelőtt hihetetlenül élveztem ezt az egészet – egészségesen táplálkozni, emellett tornázni és figyelni, hogyan változik és formálódik közben a testem. Igyekeztem az üzletben nem megvásárolni az egészségtelen ételeket és legfőképp az édességeket.

A súlycsökkentés a szenvedélyemmé vált, és nagyon jól érzem magamat.

Az, ahogyan most kinézek, visz engem előre a fogyásom során, a környezetem reakciói pedig nagyszerűek. Az emberek nem ismernek fel, és azt mondják, teljesen más ember lett belőlem. És pontosan így is érzem magamat. Mindezért a NutriFoodnak és a táplálkozási tanácsadónőmnek, Peťka Vadovičovának tartozom köszönettel, hogy teljesen megváltozott az életem. Ez fantasztikus. Ráadásul az anyukám is úgy döntött, hogy a NUTRI FOOD PLAN segítségével fog lefogyni, mivel nagyon büszke rám, és saját magán is ki szeretné ezt próbálni. A családom és főleg a férjem elégedettek, és velem együtt örülnek az eredményemnek.

A NutriFood ételekkel való súlycsökkentést határozottan ajánlani fogom az ismerőseimnek és a környezetemben élő embereknek, akik le szeretnének fogyni, mert nekem ez alapjaiban változtatta meg az életemet, és örülni fogok, ha mások életét is megváltoztatja. És mindenekelőtt mindenki láthatja rajtam, hogy ez valóban működik! 11 hónap után a testsúlyom elképesztő 72,6 kg. Köszönöm.

Petra Šebová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH