Polák Dušan

Polák Dušan

„A diéta szó szerint megváltoztatta az életem.“

A diéta időtartama: 4 hónap
Életkor: 43 év
Magasság: 197 cm

Kezdő súly: 139,7 kg
Aktuális testsúly: 110,7 kg
Súlyveszteség: -29 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A nevem Dušan Polák, 43 éves vagyok, és a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programjának köszönhetően nem egész 4 hónap alatt 29 kilót sikerült fogynom, a derékbőségem pedig 29 cm-rel csökkent.

Soha nem gondoltam arra, hogy valaha elhízásban is szenvedhetek. A 197 cm-es testmagasságomnál a gyarapodó kilókra egyáltalán nem figyeltem. Végülis egy jól megtermett srác vagyok és holmi 2-3 kiló plusz az én magasságomnál elveszik. Ezzel a hozzáállásommal  néhány hónap alatt, különösen télen, hihetetlen 20 kg-ot szedtem fel magamra. De továbbra is azt mondtam magamnak, hogy egyszer majd erőt veszek magamon, és egészségesen fogok táplálkozni és többet fogok mozogni.

Ahogy gyarapodott a súlyom, úgy kezdtem észrevenni, hogy nem csak optikailag nem illek már a két gyermekem és a feleségem közé, akik mindannyian karcsúak és sokkal aktívabb életet élnek, mint én, hanem hogy már egy hétköznapi sétán sem tudom velük a lépést tartani. Súlyosbodtak a gerincproblémáim is, mivel a gerincemet még az építkezés során tettem tönkre.

Tavasszal, amikor elértem az eddigi maximumomat, és rájöttem, hogy 140 kg vagyok, véletlenül összefutottam egy ismerősömmel, Dominikával, aki első látásra még csak fel sem ismert. Amikor biztosítottam afelől, hogy tényleg én vagyok az, rögtön mondta, hogy táplálkozási tanácsadással foglalkozik és tudna nekem segíteni. Az interneten különféle igaz történeteket mutatott olyan emberekről, akik több tíz kilót fogytak, viszonylag rövid idő alatt a NutriFood élelmiszerek segítségével. Én azonban szkeptikus voltam, az ilyen interneten található dolgokban nem hiszek. Végül a Moje zdravie (Az én egészségem) c. magazinban megmutatta a saját édesanyja, Anna Stráňavská történetét. Ez volt a döntő jelentőségű pont, hiszen egy valós emberről volt szó, akit ismertem, így döntésre jutottam. Belevágok!

A kezdet nehéz volt, mert búcsút kellett mondanom a régi étkezési szokásaimnak, különösen a férfias, királyi ebédeknek a kollégákkal, úgy mint a rántott szelet, gulyás, ehelyett pedig csak napi 3 adag NutriFood ételt fogyasztottam, egyetlen fehérjetartalmú étellel zöldséggel. A zöldséget pedig soha nem kedveltem.

Fokozatosan azonban megszoktam, nem éreztem éhséget, az ételek elkészítése egyszerű és időtakarékos volt, és legnagyobb meglepetésemre a zöldség is elkezdett ízleni. Több energiám volt, mint korábban, é sami kellemes meglepetés volt, már nem voltam beteges sem. Az egész év során mindig volt valamiféle nátha vagy torokfájás, amitől szenvedtem, a diéta során azonban mindez hirtelen eltűnt. Mivel ez a diéta az egyedüli – táplálkozási szempontból teljesen kiegyensúlyozott, ami tartalmaz minden vitamint és a szervezet számára szükséges anyagot, különösen megfelelt, mivel a az előző étrendemben ezeket az anyagokat még véletlenül sem tudtam magamhoz venni a megfelelő arányban és mennyiségben.

A legfontosabb azonban, hogy a felesleges kilók gyorsan fogytak, és a hátgerincem már nem szenvedett úgy, mint korábban. Végre teljes mértékben élvezhetem a családommal töltött időt, és a természetben tett sétál és kerékpározás pedig az életem kellemes részévé váltak.

A NutriFood segítségével való fogyást mindenkinek csak ajánlhatom, aki gyorsan és biztonságosan szeretne lefogyni. Mindenkinek, aki még habozik, csak azt mondhatom, hogy nincs mit veszíteni, épp ellenkezőleg, egy jobb és minőségesebb életet nyerhet ezáltal. Nagyon szeretnék itt köszönetet mondani a családomnak, akik egész idő alatt támogattak engem, és külön köszönöm a táplálkozási tanácsadónőmnek, Dominika Stráňavskának a szakértői tanácsokat, a folyamatos motivációt és a segítséget az életmódváltásban.

Dušan Polák

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH