Bodó Ildikó

Bodó Ildikó

„Túlsúlyomért az egészségtelen táplálkozás, kevés testmozgás és a stressz a felelős.“

A diéta időtartama: 4 hónap
Életkor: 41 év
Magasság: 172 cm

Kezdő súly: 101,2 kg
Aktuális testsúly: 63 kg
Súlyveszteség: -38,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

41 éves vagyok, és majdnem 15 éven át szenvedtem a túlsúlytól. Egészen 25 éves koromig nagyon karcsú voltam. A 172 cm-es magasságomhoz a súlyom kb. 55-60 kg volt. A környezetem mindig azt hangoztatta, hogy jól nézek ki. Hirtelen azonban elkezdett gyarapodni a súlyom, és 41 éves koromra egyszeriben azt láttam, hogy 104 kg vagyok. Magam sem tudom, mi volt a konkrét oka, nyilvánvalóan számos tényező együttes hatása: az egészségtelen táplálkozás, kevés testmozgás és a stressz.

Ezáltal fokozatosan elvesztettem a környezetem pozitív visszajelzéseit a külsőmet illetően, sőt azok inkább sértő megjegyzésekké váltak a súlyom miatt, ami mindig is nagyon bántott. Nehéz volt tudatosítani, hogy a testem már nem olyan, mint egykor – amilyennek szerettem.

Több diétát is kipróbáltam, de a felesleges kilók mindig visszakúsztak.

2006 szeptemberében találkoztam egy volt kolléganőmmel, akit szinte fel sem ismertem. 40 kilóval kevesebb volt a súlya és fantasztikusan nézett ki. Elmesélte a fogyása történetét, s így kerültem kapcsolatba a NutriFood-dal és Huber Gabika táplálkozási tanácsadónővel. Már másnap felvettem a kapcsolatot vele, és ezzel kezdetét vehette az átalakulásom.

A legelején Gabika figyelmeztetett, hogy az első 4 nap nehéz lesz, de azután már könnyebb  lesz. Letelt az első 4 nap, és én még mindig azt vártam, mikor lesz „nehéz“. Valóban semmi nehéz nem volt benne, még az az első 4 nap sem. A kilók fokozatosan tűntek el. A szememből újra öröm sugárzott, és fokozatosan egyre kisebb méretű ruhákat vásárolhattam magamnak. A környezetem is észrevette a pozitív változást! Annyi energiám volt és van is mindmáig, hogy úgy érzem, felforgathatom az egész világot!

Számomra annak volt a legnagyobb jelentősége, hogy minden héten találkozhattam a táplálkozási tanácsdónőmmel. Ő minden alkalommal buzdított, az eredmények pedig mindig megerősítették azt, hogy jó úton haladok. Rendkívül hálás vagyok a bátorításáért és a pozitív gondolatokért, melyek engem is pozitív gondolkodásra késztettek. A családom büszke arra, hogy mindezt sikerült elérnem, és visszaszereztem az eredeti alakomat. Meggyőződésem, hogy a világon nem létezik hatékonyabb diéta, mint a NutriFood. El sem tudom képzelni, milyen irányba tartana az életem, az egészségemmel és az önbizalmammal egyetemben, ha egy évvel ezelőtt nem találkoztam volna a kolléganőmmel.

Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor október 10-én megérkeztem a tanácsadónőmhöz az első konzultációra, és megpillantottam magamat a tükörben. Aztán tavasszal ismét megnéztem magamat a tükörben, de már jó néhány kilóval könnyeben. A tükörből pedig egy egészen más nő nézett vissza rám! Ez úgy maradt mega z emlékezetemben, mint a pillanat, amely megváltoztatta az életemet. Az ember nem csak test, hanem lélek is. Személyes tapasztalatom alapján pedig megerősíthetem, hogy az új testemben az én lelkem is sokkal boldogabb!

Ildikó

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH