Petrovičová Denisa

Petrovičová Denisa

„A NutriFood diétának köszönhetően nem csak az egészségügyi problémáktól szabadultam meg, hanem a testemet is sikerült felkészítenem a terhességre, amire már annyira vágytam.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 32 év
Magasság: 164 cm

Kezdő súly: 83,9 kg
Aktuális testsúly: 63 kg
Súlyveszteség: -20,9 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A NutriFood diétának köszönhetően nem csak az egészségügyi problémáktól szabadultam meg, hanem a testemet is sikerült felkészítenem a kívánt terhességre.

Úgy emlékszem, mintha csak tegnap lett volna… pontosan 2016. október 1. volt az a nap, amikor azt mondtam, elég volt! A súlyom 93 kg volt és rosszul voltam saját magamtól. Ezért úgy döntöttem, hogy cselekedni fogok és a biztonságos fogyás érdekében a NutriFood súlycsökkentő programot választottam szakember – táplálkozási tanácsadó felügyelete alatt.

Életemben először nem „parádéból“ tartottam a diétát, hanem a saját egészségem érdekében. Tudatosult bennem, hogy 32 éves vagyok és a túlsúlyom miatt nem élek teljes életet. Fájtak a térdeim, rosszul aludtam, hihetetlenül izzadtam és mindennek tetejébe rendszeresen magas volt a vérnyomásom. Először egyedül kezdtem el fogyókúrázni, mégpedig úgy, hogy változtattam az étrendemen. Sikerült ugyan 10 kg-ot leadnom, de egyáltalán nem éreztem jól magamat, görcsöltek a lábaim és állandóan fáradt voltam. Egyszerűen vitaminhiányom volt.

Aztán megláttam a facebookon a NutrFood-ot – fogyás táplálkozási szakértő felügyelete alatt, ráadásul kiegyensúlyozott tápértékű élelmiszerek segítségével, melyek a szervezet számára szükséges vitaminok, tápanyagok és egyéb elemek ajánlott napi bevitelének 100%-át tartalmazzák, és ezért teljes értékű étrend-helyettesítőként is alkalmazhatóak. Felvettem a kapcsolatot a városomban található táplálkozási tanácsadóval – Erika Liteckával, és egyeztettem vele egy időpontot egy bevezető konzultációra. Ma azt kell mondanom, hogy ez egy nagyszerű döntés volt, mert ma a súlyom fantasztikus 57 kg-ot mutat. Kitűnően érzem magamat! Bár be kell vallanom, hogy a kezdet nem volt egyszerű, de mindent meg lehet csinálni, ha az ember nagyon akarja és ha van kitől tanácsot kérni. Mivel esetemben nem volt semmilyen ellenjavallat, a táplálkozási tanácsadónő a teljes étrend-helyettesítő programot ajánlotta. Fogyaszthattam azonban más engedélyezett élelmiszereket is és szinte minden zöldséget. Az első három nap azt hittem, hogy felfalom a férjemet is 🙂 De megcsináltam. Három nap után már egyre csak jobb lett.

Két héttel később ellenőrzésen voltam a tanácsadónőmnél, és alig akartam elhinni, amit láttam! Fantasztikus 5 kg-ot fogytam! És nagyszerűen éreztem magamat. Teljesen fel voltam dobva és rendkívül elégedett az eredményekkel, mivel gyorsan fogytam, emellett viszont egészséges és biztonságos módon – szakember felügyelete alatt. Annak ellenére is, hogy diétát tartottam, tele voltam energiával. Átaludtam az egész éjszakát, a vérnyomásom pedig ideális volt – 120/80. Sőt még a bőröm minősége is javult. Egyszerűen szuper! Folytattam a súlycsökkentést és a NutriFood teljes étrend-helyettesítő programjával 2 hónap alatt -15 kg-ot fogytam! Ezután természetesen betartottam a szilárd ételekre való áttérés időszakát és további egy hónap alatt még 6-7 kg-ot fogytam. Ma már várandós vagyok az áhított kisbabámmal, és már tudom, kinek a segítségével fogok megszabadulni a szülés utáni plusz kilóktól.

Visszatértem a szilárd étrendre. Nincs több diéta, csak egészséges étrend és a korábbi életmódom megváltoztatása, ami júniusra azt eredményezte, hogy elértem a megálmodott 57 kg-ot. És az a nagyszerű benne, hogy ezt a súlyt máig is tartom. A környezetemben az emberek le voltak nyűgözve az átalakulásomtól és nem akarták elhinni, hogy ilyen szépen le lehet fogyni. Személyes tapasztalataim után csakis ajánlani tudom a NutriFood diétás programjait. Kényelmes, az ételek gazdagok és ízletesek, főképp pedig ez a fogyás hatásos.

Denisa Petrovičová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH