Gáborová Alena

Gáborová Alena

Éhezés nélkül fogytam, és minden étel nagyon ízlett!

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 59 év
Magasság: 159  cm

Kezdő súly: 93,4 kg
Aktuális testsúly: 71,1 kg
Súlyveszteség: -22,3 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Többnyire ülő munkát végzek. Az idő múlásával, sporttevékenységeim ellenére is, egyre inkább gyarapodott a súlyom. Elzsírosodott a májam, fájtak az ízületeim, gyakran voltam fáradt. Még a vérnyomásom sem volt rendben.

Egy reklámon keresztül szereztem tudomást Oľga Hlásna asszonyról és a NUTRI FOOD PLAN diétás étrendről. Felkerestem őt é elfogadtam az általa összeállított súlycsökkentő programot. Az éhségérzettel soha nem volt gondom. Az ételeimet fehér és zöld zöldségfélékkel kombináltam, amelyeket azelőtt, bevallom, nem igazán fogyasztottam. Azelőtt kompenzálás gyanánt édességet nassoltam, mára viszont ez a problémám is megszűnt. Mindazonáltal a diéta teljes időtartama alatt sem tagadtam meg magamtól az édes szeleteket. Nagyon ízlett a csokiszelet, de az epres és a kókuszos szelet is.

Boldog vagyok, hogy végig csináltam ezt a súlycsökkentő programot. Hlásna asszonytól nagyon sokat tanultam a stabilizációs fázisban az étkezésről és arról, hogyan tarthatom meg a kívánt testsúlyomat, miközben ízletes ételeket fogyasztok. Biztos vagyok benne, hogy időnként ellátogatok hozzá testsúly- és testzsír – ellenőrzésre.

Nagyon jó szívvel ajánlom a NUTRI FOOD PLAN testsúly csökkentő programot. Éhezés nélkül fogytam, és minden étel nagyon ízlett, beleértve az olyan kiegészítőket is, mint a chips, italporok, ételízesítő, csokiszeletek és a rizs formájú Fit pasta. A fáradtságom megszűnt, a vérnyomásom javult és a májtesztjeim is rendben vannak. És ami a legfontosabb: megtanultam inni!

Köszönöm Hlásna Oľga asszonynak a kedves és segítőkész hozzáállását.

Üdvözlettel

Alena Gáborová

 

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH