Nicol Vačková

Nicol Vačková

„Nem voltam elégedett azzal, ahogyan kinéztem.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 19 év
Magasság: 169 cm

Kezdő súly: 86,9 kg
Aktuális testsúly: 71,1 kg
Súlyveszteség: -15,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Sokáig voltam elégedetlen azzal, ahogy kinézek, nem akartam már bő szabású ruhákban járni és rejtegetni a bálnaszerű alakomat. Az embernek tudnia kell, mikor van itt az az idő, amikor már tennie kell magáért valamit, én pedig már nem akartam várni egy percet sem. Egy barátnőmmel való beszélgetés után mentem fel a NutriFood weboldalára. Amikor láttam a számtalan különböző hölgy átalakulását, először el sem akartam hinni, de a saját barátnőm óriási átalakulása után már meg voltam győződve, hogy erre van szükségem. Felvettem a kapcsolatot a számomra legközelebbi NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadónőjével, aki máris adott időpontot egy személyes találkozóra. Minden olyan gyorsan történt, hogy magam sem tudom, hogyan, de egyszer csak már ott ültem nála, a szörnyű számokkal a méréseim és mérlegelésem eredményeiből magam előtt. Saját magam előtt is szégyelltem magamat, amiért hagytam ennyire elfajulni a dolgokat. Kisebb félelem is volt bennem, hogy mi van, ha nem tudom végig csinálni, de miután kitűztük az elérni kívánt célt, az nagyon felbuzdított. Nagy elszántsággal és a változás iránti lelkesedéssel távoztam. Nem is lehetett volna jobb táplálkozási tanácsdóm, mint Erika. Az ő személyes átváltozása és súlycsökkenése motivált arra, hogy folytassam és egyre többet érjek el.

Minden várakozásomat felülmúlva a fogyás nagyon jól ment. Nagyon motivált voltam, edzésekre jártam, hogy jobb eredményeket érjek el, és a táplálkozási tanácsadónővel megoszthattam az örömömet. Féltem a kudarctól, ami szerencsére nem következett be. Nem kellett azzal küzdenem, hogy saját magamat győzzem le. A NutriFood ételek közül csak a koktélokat választottam, melyek a legjobban megfeleltek és nagyon jó ízűek voltak. A legkülönfélébb módokon elkészített délutáni zöldségek sem hiányozhattak. Bár nem vagyok nagy zöldségimádó, azért csak megtaláltam az utat hozzá is. A legnagyobb támogatóm a családom volt, akik úgy viselkedtek, mintha velem együtt fogyókúráznának. És az egyre csökkenő kilókból adódó jó érzések miatt egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy abbahagyom és feladom. Mindig arra gondoltam, hogy ilyen hosszú út után már ki kell bírnom a végéig. Kezdetben nem is igazán tudatosítottam, hogy valami történik velem, de néhány hónap után nagyszerű érzés látni a változásokat, és különösen azt, amikor a környezetem is dícsér.

Nagyszerű tapasztalat volt ez számomra, amiért nagyon hálás vagyok, és csak ajánlani tudom, mindazoknak, akik felesleges kilóktól szenvednek és egészségileg sem érzik jól magukat. Elképesztő, mi mindenre lehet képes, ha erős akarata van és valóban szeretné. A táplálkozási tanácsadónőnek, Erikának köszönettel tartozom a nagyszerű hozzáállásáért és az időért, amit rám szánt.

Nicol

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH