Petra Brezovská

Petra Brezovská

„Hosszú ideig tartott, amíg rászántam magam a fogyásra, most pedig módfelett elégedett vagyok az eredménnyel.“

A diéta időtartama: 4 hónap
Vek: 52 rokov
Magasság: 164 cm

Kezdő súly: 97,8 kg
Aktuális testsúly: 72,9 kg
Súlyveszteség: -24,9 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Meglepődtem, amikor a tudomásomra jutott, hogy az unokatestvérem diétázik. Megkérdeztem őt, hogy milyen diétán van, és amikor fokozatosan láttam rajta az eredményeket, elkezdtem gondolkodni, hogy talán ez lenne számomra is a legmegfelelőbb. Feltételeztem, hogy drága lesz, és azt gondoltam, hogy nem engedhetem meg magamnak. Elkezdem figyelemmel követni a táplálkozási tanácsadónő, Erika Litecká facebook oldalát, és bejelentkeztem egy egyhetes súlycsökkentő programért folyó versenybe. És nézzenek oda, ki is sorsolt engem, bár negyedikként a sorban, így vigaszdíjat nyertem  – mérést, testsúly mérlegelést és diagnosztikát, valamint egy ételt ingyen. Így hát elmentem. Eléggé elrettentem a számoktól, amelyeket az eredményeim mutattak. Ekkor már tudtam, hogy tennem kell magamért valamit. De ez az én „valamittevésem“ csak egy évvel az első látogatásom után következett be, mert ennyi ideig tartott, amíg fejben sikerült mindent elrendeznem. Soha nem voltam karcsú, kicsi korom óta erősebb testalkatú voltam, de jártam tornázni, és így sikerült magamat egy számomra elfogadható testsúlyon tartani.

Hat évvel ezelőtt találtam rá a barátomra, ezzel együtt pedig jött a nagy boldogság, elégedettség, kényelem, mígnem úgy ellustultam, hogy a súlyom riasztó magasságokba kúszott fel. Fizikailag egyáltalán nem éreztem jól magamat, ráadásul úgy néztem ki, mint egy víziló. Ezért hát írtam Erikának, a táplálkozási tanácsadónőnek, hogy belevágok és legalább -20 kg-ot szeretnék fogyni. Erika lemért engem, megmérte a zsír, az izomzat mennyiségét, és mivel nem voltak egészségügyi problémáim, ezért a teljes étrendhelyettesítést rendelte el számomra. Azzal az elhatározással vágtam bele, hogy képes leszek megcsinálni. Erika azzal motivált engem, hogy ő maga is végig csinálta, és ugyanolyan ösztönzően hatottak rám az igaz történetek is, amiket a facebook oldalán olvastam. Részletesen elmagyarázott mindent, ha pedig tanácsra volt szükségem, telefonon mindig elérhető volt. Az első héten azt hittem, felfalom a barátomat is a fiammal együtt, de szerencsére mindig akadt valamilyen megoldásom az éhség elűzésére. A diétát a megengedett élelmiszerekkel egészítettem ki – nagyon ízlett a karalábé grillezett cukkinivel. Soha nem ettem annyi karalábét, mint a diéta folyamán. Azután mér könnyedén ment, hozzászoktam az egyszerű étrendhez – a reggelt koktéllal indítottam, ebédre levest ettem, uzsonnára karalábét, és vacsorára pedig ismét a koktélt választottam. Ezen felül egyetlen morzsát sem fogyasztottam. Betartottam a táplálkozási tanácsadónő minden ajánlatát, és a szavai nekem szentírásnak számítottak. Magam is csodálkoztam, hogy milyen erős akaratom van.

A diéta nagyon ízlett!

A levesek közül legjobban a csirkés, spárgás és a paradicsomos ízlett. A koktélok közül mind ízlett, a csokis-mentolos kivételével. Azt kell mondjam, a fogyás eredményével módfelett elégedett vagyok, új ruhatárat kellett beszereznem. Most csupa dícséretet hallok a környezetemtől, a családomtól, a barátoktól, a kolléganőktől, és pont ezek hajtanak engem mindinkább előre. Sokkal jobban érzem magamat, fizikailag és lelkileg is, mivel visszatért az önbizalmam (bár igazából azt sem tudom, volt-e valaha ilyenem). Tehát az első számú próbatétel teljesítve – a fogyás súlycsökkentő és stabilizációs fázisa már mögöttem van, most pedig a második számú próbatétel zajlik. megőrizni ezt a nagyszerű eredményt, de ez már csakis rajtam múlik. No és a történet vége tőlem mindenki számára egyértelmű  – mindenkinek ajánlom ezt a diétát, aki gyorsan és hatékonyan szeretne lefogyni!

Petra

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH