Róbert Virkler

Róbert Virkler

„Soha nem volt problémám a túlsúllyal és a súlygyarapodással.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 52 év
Magasság: 178 cm

Kezdő súly: 112 kg
Aktuális testsúly: 87 kg
Súlyveszteség: -25 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Az édességek, panírozott és rántott, füstölt és zsíros ételek mind-mind a mindennapi életem részei voltak. Természetesen ennek is megvolt a maga sorrendje, előszőr valami sós és zsíros, majd természetesen valami sütemény, esetleg csoki, amire gusztusom volt.

Soha nem volt problémám a túlsúllyal, vagy a súlygyarapodással. Már kicsi gyermek koromban is inkább az evéssel volt problémám. Később, a középiskolában már jobban ízlett az étel, és csak az elmúlt tíz évben tornásztam fel magamat 112 kg-ra. És itt kezdődtek a gondok. Soha nem ismertem el, hogy a felmerült problémák, mint a növekvő vércukorszint, megnövekedd húgysav, a magas koleszterin és vérnyomás, hogy mindezeket épp az ételek okozhatják. Az én kedvenc ételeim. Mindig inkább kinevettem másokat, hogy hogyan képesek elhízni, miközben én ehetem, amit csak akarok, és mégsem hízok el. De épp az ellenkezője volt az igaz, és ahogy mondani szokás, más szemében a gerendát is…, tehát könnyebb észrevenni és meglátni mások hibáit és hiányosságait.

A NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programjával akkor találkoztam először, amikor a feleségem úgy döntött, hogy lefogy. Három hónap alatt sikerült leadnia több, mint -30 kg-ot, majd a normál étrendre történő átálláskor újabb -10 kg-ot. de még ekkor is inkább csak mosolyogtam rajta, mondván, mi a szösz lehet ez az „űrhajós étel“.

Az utóbbi időben egyre fáradtabb, letörtebb voltam, hangulatingadozásaim voltak, gyakran fájt a fejem. És épp ezek a tünetek vezettek rá arra, hogy valamit kezdenem kell magammal. Egyáltalán nem ismertem be, hogy fogynom kellene, még annak ellenére sem, hogy 112 kg voltam, a hasi zsírom pedig (mint később kiderült) 18-as értéket mutatott. Csak egy kis változást akartam -méregteleníteni a szervezetemet. Ezért hát elkezdtem az interneten különféle méregtelenítő kúrákat keresni, citromos és egyéb kezeléseket a szervezetem megtisztítására. Egyszerűen elhatároztam, hogy teszek magamért valamit. A feleségem ekkor azt mondta, hogy ne találgassak, és próbáljam ki a méregtelenítést a NUTRI FOOD PLAN segítségével. Így hát gondoltam, jól van, legalább megpróbálom.

Ezt követően felvettem a kapcsolatot a NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadóival a környéken (Senica), és megállapodtunk egy konzultációban. Mindent alaposan elmagyaráztak nekem, előkészítettek két hétre való ételt, és kezdhettem a méregtelenítést. Az első három nap eléggé megterhelő volt számomra. Erős fej- és gyomorfájásom, volt, szorongtam. A tanácsadóban ezt is elmagyarázták, hogy néha ez történik valakivel. Erős volt a kísértés, hogy feladom, de az akaratom ennél is erősebb volt. Kibírtam, és legnagyobb csodálkozásomra a NutriFood ételek ízlettek is nekem. A tervezett két hétből végül egy hónap lett, majd ezt követte egy átmeneti, stabilizációs fázis, aminek célja a testsúly megtartása.  És ennek az egy hónapnak köszönhetően számomra ez az egész addigi életmódom megváltoztatását eredményezte. Nagyszerű -25 kg-ot fogytam, de ami a legfontosabb: teljesen megváltoztattam az életmódomat. Egészségesebben étkezem, naponta egy órát sétálok a kutyámmal, és fantasztikusan érzem magamat, ami meglátszik az egészségi állapotom javulásán is! Én, aki vacsorára képes voltam megenni két rúd főtt kolbászt fehér kenyérrel és egy nagy tábla 300 g-os csokival.

A NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programokat ajánlom mindenkinek, aki le szeretne fogyni, vagy ahogy én is – méregteleníteni a szervezetét egy kis hozzáadott értékkel -25 kg formájában.

Róbert Virkler

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH