Peterčík Ján

Peterčík Ján

„A páros fogyókúra motiváló.“

A diéta időtartama: 1 hónap
Életkor: 55 év

Kezdő súly: 112,3 kg
Aktuális testsúly: 97 kg
Súlyveszteség: -15,3 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Ez itt alább az én és a barátnőm, Andrea fogyásának története.

Sziasztok, Andrea vagyok. A pajzsmirigyemmel kapcsolatos egészségügyi problémák miatt hihetetlen 18 kg-ot híztam. Nagyon rosszul éreztem magamat, nehéznek, ügyetlennek. nagyon szenvedtem emiatt. A NUTRI FOOD PLAN segítségével való fogyásról a kolléganőimtől hallottam a munkahelyemen. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Kaptam egy telefonszámot, felhívtam a táplálkozási tanácsadónőt és egyeztettünk egy találkozót. A tanácsadónővel folytatott beszélgetés után visszanyertem a reményt, hogy le lehet fogyni, még olyan gyógyszerek mellett is, amiket állandó jelleggel kell szednem.

A diéta működött!

Betartottam a táplálkozási tanácsadó minden ajánlását, és valóban megérte. Kicsit több, mit egy hónap alatt -11,4 kg-ot sikerült fogynom. A súlyunkat pedig a mai napig tartjuk. A táplálkozási tanácsadóm mindig kéznél van, és mindig hajlandó segíteni, ha tanácsra van szükségem az egészséges táplálkozással és az étrend módosításával kapcsolatban.

A barátom, Ján, először nem hitt ebben az egészben. Amikor azonban látta rajtam a valós eredményeket, és különösen azt, hogy a súlyom valóban csökken, és hogy semmiféle átverésről nincs szó, már ő is ki akarta próbálni. Az ő 115 kg-os testsúlyával egy hónap alatt több, mint -15 kilót sikerült fogynia. Korábban magas vérnyomástól szenvedett, amely a diéta befejeztével normalizálódott. Ma örömmel tölti el őt, hogy az orvosi konzultációt követően már nem kell a gyógyszereket szednie, mivel az orvos jóváhagyta a gyógyszeres kezelés elhagyását.

Mindketten csak ajánlani tudjuk a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő és táplálkozási programjait bárki számára, akinek fogynia kell, főleg egészségügyi szempontból. Saját tapasztalataink alapján ugyanis megerősíthetjük, hogy a NutriFood ételekkel való fogyás biztonságos és jótékony hatással van az egészségre.

Köszönjük.

Andrea és Ján

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH