Podmanická Jana

Podmanická Jana

„Túlsúlyomért a terhességi kilók a felelősek.“

A diéta időtartama: 1,5 hónap
Életkor: 24 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 90,4 kg
Aktuális testsúly: 77,8 kg
Súlyveszteség: -12,6 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A terhesség előtt soha nem volt problémám a súlyommal – mindent megehettem, amit csak akartam. Ráadásul rendszeresen tornáztam is, így könnyen meg tudtam tartani a súlyomat. A fiam születése után rajtam ragadtak a „terhességi kilók“, és kezdetét is vette az ellenük folytatott harc. Különböző diétákat próbáltam ki, azt hiszem ugyanúgy, mint bármelyik nő. Ám az eredmény mindig ugyanaz volt – amit nagy nehezen kiharcoltam és lefogytam, azt hamarosan újra vissza is szedtem magamra. Természetesen az ember mindezek után szörnyen demotivált tud lenni, és nem akaródzik újrakezdeni bármit is. Mindez akkor változott meg, amikor először hallottam a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programról. Nagyon inspiráló volt számomra az unokatestvérem, aki látványosan lefogyott a NutriFood segítségével, és azóta is fantasztikusan jól néz ki.

Véletlen egybeesésként a NUTRI FOOD PLAN versenyére is rátaláltam, az OTO ankétjában, ezért úgy döntöttem, jelentkezek rá. El sem tudjátok képzelni, mennyire boldog voltam, amikor megkaptam az e-mailt, amelyben közölték velem, hogy nyertem!

Így tehát örömmel belevágtam a diétába. Az első hét volt a legnehezebb, úgy, mint bármilyen más diéta esetében, de végig csináltam, és az eredmény megérte. A legnagyobb előnye számomra az volt, hogy nem kellett gondolkodnom, hogy mit főzzek magamnak, mivel az ételek elkészítése csak pár percet vett igénybe. Amikor 5 hát elteltével megláttam mérlegen, mennyit fogytam, nem tudtam hinni a szememnek – majdnem -11 kilót! Természetesen a kilók ellen folytatott harcom nem ért véget, és a diétát továbbra is folytatom. A mai napig csaknem -13 kilótól szabadultam meg.

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programját, és melegen ajánlom mindenkinek, aki meg akar szabadulni a felesleges kilóitól, és mindemellett szeretne egészséges lenni és jól érezni  magát a bőrében.

Jana

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH