Jakócziová Ildikó

Jakócziová Ildikó

„A NutriFood segítségével megtanultam az étkezéseket is megtervezni, tehát nem csak a napi feladatokat és a munkahelyi kötelességeket.“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 30 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 96 kg
Aktuális testsúly: 75,2 kg
Súlyveszteség: -20,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A nevem Jakóczi Ildikó, 30 éves vagyok, egy gyermek édesanyja. Egész életemben erősebb testalkatú voltam, de ez nem zavart. El tudtam fogadni magamat olyannak, amilyen mindig is voltam. Mindig is csinos nőnek láttam magamat a tükörben. Ám ha valaki megkérdezte tőlem, hány kiló vagyok  – 96 kg voltam – azonnal elszégyelltem magamat.

Külföldön dolgozom, utaskísérőként egy vonaton. A szakmámban nagyon fontos a szép megjelenés, ezért eldöntöttem, hogy nekem is jól kell kinéznem. A legutolsó lökést ehhez egy ismerősömmel való találkozás adta, aki a múltban nagyon erős testalkatú volt. De amikor utoljára láttam őt, nem akartam hinni a szememnek. Fantasztikusan nézett ki. Az ő ajánlásával jutottam el a táplálkozási tanácsadónőhöz, Huber Gabikához. Vele a gimnázium óta ismerjük egymást, de nem tudtam róla, hogy ezzel a „csodadiétával“ foglalkozik. Október 5-én kerestem fel őt, és másnap már el is kezdtem a diétát.

Mindjárt az első konzultáción nagyon jól éreztem magamat, és örömmel érkeztem minden további találkozóra a táplálkozási tanácsadónővel. Előre örültem a motivációnak és a támogatásnak, amit Gabikától kaptam, a jó hangulatnak, a pozitív hozzáállásának és természetesen a sikernek! Kipróbáltam már mindenféle csodálatos diétát, amik nem váltak be és amelyek miatt pesszimista is voltam. Talán magamnak sem hittem el, hogy képes vagyok rá, de együttes erővel sikerült. Tényleg csak arról szól az egész, hogyan áll hozzá az ember és állítja be magát fejben. Kezdetben attól tartottam, hogy éhezni fogok, de meggyőztem magamat, hogy mindez tényleg csak fejben dől el, mivel éhséget egyetlen percig sem éreztem.

Előfordul, hogy a munkám miatt nem tudok hazamenni 2-3 napig, ezért mindig előre meg kellett terveznem, hogy mikor és mit fogok enni, és mit viszek magammal. Gabika szerint éppen ez a lényeg – meg kell tanulni tervezni az étkezéseket is, nem csak a napi feladatokat és a munkahelyi kötelességeinket.

A NutriFood ételek kínálata valóban széles. Leginkább a levesek ízlettek, amiket azért is szerettem meg különösen, mivel az állandó utazás miatt nem tudtam magamnak semmilyen meleg ételt készíteni. Időnként spárga krémlevest készítettem reggelire is. Gabika sok ötletet és tippet adott nekem, így egy idő után már én magam is kreatív ételeket tudtam készíteni a megengedett élelmiszerekből. Az első hónapban tíz kilót sikerült fogynom, ami óriási erőt adott nekem. A környezetemből negatív megjegyzések is eljutottak hozzám, mint például: megbetegszel tőle, ki fog hullani a hajad… és még sorolhatnám. De senki nem is sejtette, hogy a NutriFood az egyetlen kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú diéta, és hogy a „diétázás” ideje alatt is megkapja a szervezet az összes számára szükséges anyagot, beleértve a vitaminokat is. Az édesanyám és a keresztanyum nagy támaszt jelentettek számomra, és mindig csak a diétás étrendem szerint főztek nekem.

A NutriFood-dal kapcsolatos személyes és kiváló tapasztalataimat azóta rengeteg emberrel osztottam meg, ami még nagyobb örömmel töltött el!

Akinek csak tudom, ajánlom Gabikát, a tanácsadónőt, és bármikor, mindenféle habozás nélkül újra megismételném az egészet. Boldog vagyok, tele vagyok energiával, Gabika pedig támogat engem és segít még a fogyókúra végeztével is!

Köszönöm NUTRI FOOD PLAN!

Ildi

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH