Mihalová Lenka

Mihalová Lenka

Azért döntöttem a fogyókúra mellett, mert duciként alsóbbrendűnek és kevésbé vonzónak éreztem magamat.

A diéta időtartama: 4 hónap
Életkor: 20 év 
Magasság: 167 cm

Kezdő súly: 121,8 kg 
Aktuális testsúly: 87,9 kg 
Súlyveszteség: -33,9 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A fogyáshoz a saját magammal szemben érzett rossz érzések vezettek, az, hogy alsóbbrendűnek, kevésbé vonzónak éreztem magamat, és hogy általánosságban rosszul éreztem magamat attól, hogy nem vehettem fel olyan ruhákat, amilyeneket szerettem volna vagy amikben nem néztem ki úgy, mint egy „disznó“.

A NUTRI FOOD PLAN-hoz egy barátomon keresztül jutottam el, aki kipróbálta ezt a diétát, és csodálatos eredménnyel zárta, amit őszintén irigyeltem, és valami hasonlót akartam elérni én is. Ezért felhívtam Erikát, a táplálkozási tanácsadónőt, akire a facebookon találtam elérhetőséget, és megbeszéltem vele egy első találkozót. Megismertetett a diéta lefolyásával, elmondta, hogyan működik és hogy mi mindent kell betartani, becsomagolt nekem két hétre elegendő ételt, én pedig elhatározással telve mentem haza, hogy teszek valamit magamért. Eleinte fenntartásaim voltak saját magammal szemben, hogy valóban képes vagyok-e rá, de ha az ember nagyon akarja és erős az akarata, akkor bármire képes.

A táplálkozási tanácsadó támogatása nagyon fontos a fogyás folyamán

Erika mindig kedves volt velem, mindig motivált, bátorított, és emlékeztetett rá, hogy miért is kezdtem el az átalakulásomon dolgozni. Segítettek a szavai, hogy szépen csökken a súlyom, és ez mindig annyira feldobott engem, hogy előre örültem a következő ellenőrzésnek, ahol ő ismét látni fogja, mennyit fogytam. Minden egyes kiló hatalmas siker volt számomra. Az első három nap kritikus volt, de büszkén mondhatom, hogy egy pillanatig sem gondoltam, arra, hogy abbahagyom. Egyszerűen volt bennem elég határozottság az iránt, hogy valamit változtassak az életemen. és hogy végre büszkén nézhessek magamra a tükörben. Hatalmas hajtóerőt jelentett számomra a családom és a környezetem támogatása is.

A diéta megtanított rendszeresen étkezni és elegendő folyadékot fogyasztani

Beletelik némi időbe, míg az ember és legfőképp a szervezet hozzászokik ahhoz, hogy  rendszeresen kell ennie, meg kell innia 3-4 liter vizet, és meg kell magától tagadnia bizonyos ételeket azért, hogy bizonyíthasson. Aggódtam amiatt, hogy ízleni fognak-e a koktélok, és különösen amiatt, hogy jóllakok-e velük, de minden félelmem elmúlt pár nap után, amikor mindezt megszoktam, ráadásul magam is meglepődtem, hogy a NutriFood ételek mennyire finomak. A koktélok és a levesek mellett fehér és zöld színű zöldségeket fogyasztottam, amelyeket különféle módon lehet elkészíteni. Nekem viszont legjobban a nyers uborka és a karalábé ízlettek.

Soha nem hittem, hogy ilyesmit is meg tudok csinálni

Az eredményemmel maximálisan elégedett vagyok, soha nem hittem, hogy ilyesmit is meg tudok csinálni. A három hónap egy szempillantás alatt letelt, én pedig önbizalommal telve nézhetek magamra, és végre azt vehetek fel, amit akarok és amiben jól is nézek ki. A kolléganők, a családom és általában az emberek, akik ismernek engem, azt kérdezik, mit csinálok, hogy ilyen szépen fogyok, dícsérnek, hogy fantasztikusan nézek ki. És néha előfordul, hogy valaki nem ismer fel engem. De ez az egész soha nem arról szól, hogy mit mondanak mások. Az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Úgy, ahogyan most én is érzem magamat – egészségesnek és magabiztosnak, és mindezt a NUTRI FOOD PLAN-nak köszönhetően. A NutriFood-ot csak ajánlani tudom és fogom is, tehát ne habozzanak és írjanak Erikának, az eredmény mindenképpen megéri! És soha ne felejtsék el, miért is vágtak bele.

Lenka

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH