Konfederáková Martina

Konfederáková Martina

„Túlzott súlygyarapodásomat a veseelégtelenség és a teherbeesést megelőző hormonkezelés indította el.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 38 év
Magasság: 168 cm

Kezdő súly: 107,2 kg
Jelenlegi súly: 95,6 kg
Súlyveszteség: -11,6 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A súlygyarapodásom akkor kezdődött, amikor veseelégtelenség lépett fel nálam, és erős gyógyszereket voltam kénytelen szedni. A kezelési folyamat nagyon hosszú volt – majdnem 13 év. Később a férjemmel gyermeket szerettünk volna. Mivel ez nem adatott meg természetes úton, a mesterséges megtermékenyítés mellett döntöttünk. Ezzel együtt elkezdődött a hormonkezelések forgataga, melynek során nagyon meghíztam. És mivel teherbe esni nem sikerült, nagyon boldogtalan voltam, ezért rászántam magam a második próbálkozásra is. Az orvosok a második művi megtermékenyítés előtt javasolták, hogy dobjak le néhány kilót, ami egész jól sikerült is. Azonban másodszorra sem sikerült teherbe esnem. Ehhez jött még a válásom okozta stressz és a mérlegem nyelve elrettentő 107 kilót mutatott.

Per pillanat egyedül élek, és az édesapámról gondoskodom, aki súlyosan megbetegedett. Mellette tudatosult bennem, hogy csak egyetlen egészségünk van, és hogy a túlsúlyommal kezdenem kell valamit. Emellett nem szeretnék egyedül maradni sem az életben, és ugye könnyebb a párkeresés is, ha az ember nem túlsúlyos.

Ekkor olvastam egy cikket a Šarm magazinban, amiben egy NutriFood fogyókúrás programmal összekötött versenyre hívták fel a figyelmet, „Bájos alak” címen. Egy pillanatig sem haboztam és bejelentkeztem. Annál nagyobb volt a meglepetésem, amikor felhívtak, hogy beválogattak a versenybe. Eltökéltem magamat, hogy lefogyok, úgy, mint soha azelőtt.

Meglepett, hogy csak az ételekért kell fizetni. A NutriFood diéta során a tanácsadás teljesen ingyenes!

Elkezdődött a két hónapos átalakulásom, ami az étrend módosításából, valamint az arc és a test esztétikai kezelésiből állt össze. Az étrend speciális alacsony kalóriatartalmú élelmiszerekből állt, melyeket a fogyókúrás programom tartalmazott. Az egész átalakulás ingyenes volt számomra, amiért nagyon hálás vagyok. Az első kivizsgálásnak és a további ellenőrzéseknek a pozsonyi Esztétikai orvostudományi és súlycsökkentési klinika adott otthont, ahol a NutriFood központi tanácsadó irodája is székel. A táplálkozási tanácsadómmal történő rendszeres konzultációkra is ide jártam, és mivel a testsúlycsökkentésem sikeres volt, úgy döntöttem, folytatom a diétát. Ami a legjobban meglepett, hogy amennyiben a NutriFood segítségével diétázik, csak a legelső kivizsgálásér kell fizetni 15 Eurót, ezek után minden további ellenőrző vizsgálat és egy éven keresztül a tanácsadás is ingyenes. Manapság az ilyen tanácsadás nagyon drága, ezért nagyra értékelem, hogy a NutriFood tanácsadóknál ingyenes az ellenőrzés. Kizárólag az alacsony kalóriatartalmú étel kell megfizetni, ami ráadásul nagyon finom is.

Ha eldöntötte, hogy lefogy – kell, hogy legyen valaki, aki tanácsot tud adni!

A NutriFood diéta annyiban más, hogy van valaki, aki végre tanácsot tud adni a fogyókúra során, hogy hogyan is csináljuk, mit szabad és mit nem szabad enni, mit kell magunkon változtatnunk – egyszóval hogyan fogyjunk gyorsan és egészségesen. Ezért is sikerült 2 hónap alatt fantasztikus 12 kilótól megszabadulnom és mindezt ráadásul az étrend részleges helyettesítése mellett (tekintettel az egészségügyi ellenjavallataimra). Nem vártam, hogy ilyen sokat fogok fogyni, ezért nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Habár az elején kissé nehéz volt számomra, egészen gyorsan hozzászoktam és alkalmazkodtam ehhez a speciális étrendhez. Nagyon egyszerű egyébként, főleg ami az ételek elkészítését illeti. Ezt most érzékelem leginkább, amikor édesapámnak másfél órán keresztül főzök, a saját ebédemet pedig 10 perc alatt elkészítem. Mindegyik étel nagyon ízlik. Nagyon megszerettem a NutriFood csokiszeleteket. Tízóraira fogyasztom őket és elégedett vagyok, mert kellemesen laktatóak.

A NutriFood diétának köszönhetően tanultam meg betartani a rendszerességet az étkezésben.

A NutriFood segítségével megtanultam a helyes étrendet követni és megszoktam a rendszeres folyadékbevitelt is. Mára már könnyebb az odafigyelés is – mit és mikor egyek és mivel tanácsos kombinálni. A súlycsökkenés pozitívan mutatkozott meg az egészségemen is. Mozgékonyabb vagyok és nem lihegek a lépcsőkön felfelé menet. Ma gond nélkül felgyalogolok a harmadik emeletre anélkül, hogy kifulladnék.

A NutriFood diétában az tetszik, hogy az ételek elő vannak készítve és semmivel sem kell foglalkoznom. 10 perc alatt elkészítem őket, nagyon finomak és laktatóak. A NutriFood élelmiszerei ezen kívül kiegyensúlyozott tápanyagtartalmúak, ami azt jelenti, hogy az étkezésekben benne van minden, amire szervezetének egy nap alatt szüksége van – tehát minden vitamin, ásvány és jótékony anyag az ajánlott napi mennyiségben.

A környezetem támogatott a diéta folyamán.

Szerencsére olyan emberek vesznek körül, akik mindig mellettem álltak. Ez most is így volt, a fogyókúrám alatt. Nagyon támogattak, sőt, még figyelmeztettek is, ha olyasmire volt gusztusom, amit nem szabadott megenni, hogy tartsam be a diétát. Manapság rengeteg bókot kapok. Nagyon meglátszik rajtam a fogyás, hiszen egyes testrészekről akár 25 cm is lement. Ez pedig elég sok. A NutriFood diétát azonban folytatom továbbra is. A barátnőm nagy esküvőjére készülök és már előre örülök, hogy végre olyan ruhát vehetek, amiben jól nézek ki és jól is érzem magam.

Sok diétát kipróbáltam már, de csak ez az egy segített!

A múltban már tettem pár kísérletet a fogyásra, de egyetlen diéta sem bizonyult hatásosnak. Ez azért is lehetett így, mert nem volt senki, ki tanácsot adott volna. Amikor az ember belekezd egy diétába, nem tudja, hogy ezt lehet-e vagy amazt szabad-e, és azt sem tudja, mit mivel ajánlott kombinálni. Csak a NutriFood diétánál tudatosítottam, mennyire fontos szerepe van a táplálkozási tanácsadónak abban, hogy a fogyókúra sikeres legyen. És természetesen a táplálkozási szakember felügyelete alatt végzett diéta ezen felül biztonságosabb és egészségesebb is.

A legfontosabb, hogy belekezdjünk és fejben állítsuk rá magunkat. Egyszerűen azt kell mondani magunknak – belevágok, küzdeni fogok és nem adom fel!

Próbálja ki saját magán, igazán megéri!

Martina Konfederáková

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH