Malachovský Sväťo

Malachovský Sväťo

„A NutriFooddal való fogyásom életmódváltást, és szó szerint egy új és mindenekelőtt egészségesebb élet kezdetét jelenti számomra. “

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 45 év
Magasság: 188 cm

Kezdő súly: 131,8 kg
Jelenlegi súly: 104,8 kg
Súlyveszteség: -27 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

“Új, egészségesebb életet kezdek!”

A kedvelt színész, akinek a vérében van a humor, Sväťo Malachovský, új és egészségesebb életet kezd. Mivel szem előtt tartja az egészségét, úgy döntött, a NutriFood segítségével, táplálkozási tanácsadó felügyelete mellett vág bele a testsúlycsökkentésbe. Ez idáig a speciális étrendnek köszönhetően már fantasztikus -22 kg-ot fogyott és továbbra is tartja a diétát. (Mivel az eredményeket folyamatosan frissítjük – mára ez már -27 kg). Ez a végtelenül barátságos és szerény ember őszintén beszélt nekünk fogyásáról, és elárulta, mi volt a fő oka annak, hogy úgy döntött, megszabadul a felesleges kilóktól.

Félre a viccel!

A mindig mosolygó Sväťo teljes mértékben tudatosítja, hogy csak egyetlen egy egészségünk van. Habár született sportolóról van szó, aki némely sportot, úgy mint a kosárlabda vagy a versenyszerű sízés, aktívan is gyakorolt élete folyamán, már több mint 12 éve küzd hátgerincproblémákkal. A mozgásszegény életmód következtében túlsúlyos lett, amihez további egészségügyi komplikációk is társultak. Mivel Sväťo ma már két kisgyermek édesapja és családjában felütötték fejüket a szív- és érrendszeri betegségek is, a viccet félretéve komolyan szándékozik tenni az egészségéért.

A NutriFood diétához egy ínyenc révén került közel a kedvenc éttrmén keresztül.

Ez szó szerint egy paradox, mert ki hitte volna, hogy a NutriFood diétáról Sväťo épp egy olyan embertől fog hallani, aki a számára oly kedvelt gurmán körökből származik, és hogy ez az ember maga is a NutriFood segítségével fogyott, és a finom, alacsony kalóriatartalmú ételekről kizárólag pozitív referenciákkal szolgált Sväťo számára. Ezen kívül, amikor egymástól függetlenül több ember is ajánlani kezdte Sväťo számára a NutriFood diétát, akkor már nem habozott, hanem belevágott! „Már hosszabb ideje kerestem valamilyen táplálkozási szakértőt, aki segíteni tud a diétával kapcsolatban és mindenekelőtt felügyeli a fogyókúrát, hogy az biztonságos és egészséges legyen. És természetesen, hogy a diéta hatásos is legyen és meghozza a kellő eredményt. És nagyon örülök, hogy végre rátaláltam.”

Megérte! Két hónap alatt több mint -27 kilót fogyott.

„Az első kivizsgálásra és konzultációra menet találkoztam egy barátnőmmel, aki épp akkor távozott a táplálkozási tanácsadónőmnél történt ellenőrzésről. Elbeszélgettünk és rövid eszmecserénk alatt megosztott velem néhány jó tanácsot. Az első kivizsgálásom eredményei nagyon arcul ütöttek és beigazolódtak a félelmeim. Valóban fájó, de valóságos információkat kaptam a testsúlyomról és a nem túl kedvező eredményekről, főleg, ami a hason belüli, ún. viszcerális zsírt illeti. Annak ellenére is, hogy a múltban nem nagyon ettem túl magamat, megállapították, hogy a szervezetem vízvisszatartása nagyon magas, az anyagcserém pedig lelassult.”

Ha valamibe belevágok – nem adom fel!

Ezzel az elhatározással vágott bele Sväťo a diétába és már a legelején meg volt róla győződve, hogy végig csinálja. Azt tűzte ki céljául, hogy visszatérjen a néhai eredeti testsúlyához, ami mellett jobban érezte magát, kényelmesebben és főképp egészségügyi komplikációk nélkül élt. “Könnyen ment, mivel 100%-osan elhatároztam, hogy lefogyok. Leginkább annak örültem, hogy valóban gyorsan mentek le a kilók és jelentette számomra a legnagyobb motivációt. Láttam magamon a kitűnő eredményeket, ami erőt adott a diéta folytatásához. Nagy támogatást jelentett a táplálkozási tanácsadónő szakszerű felügyelete is a fogyókúra során, aki egész idő alatt támogatott és választ adott minden kiegészítő kérdésemre.”

A NutriFood diéta során nem éhezik, sőt, az ételek nagyon finomak.

„Örömmel töltött el, hogy ez a diéta nem az éhezésről szól. A fogyókúrám során egyszer sem éreztem éhséget, mivel az étrendet ki lehet egészíteni további – számomra nagyon ízletes –  ételekkel és zöldségekkel. Sőt mi több, a diéta mellett nem jelentett gondot számomra az sem, hogy másoknak főzzek. Nem hiányoztak az édességek sem, mert azelőtt is képes voltam létezni nélkülük. Ma azonban, főleg a forgatási szünetekben, nagyon díjazom az alacsony kalóriatartalmú és ízletes NutriFood édes csokiszeletét. Nem csak hogy jóllakok vele, de visszatart attól, hogy valamilyen magas kalóriatartalmú, egészségtelen ételt fogyasszak el gyorsan. Be kell vallanom, nagy ínyenc vagyok és nagyon szeretem a minőséges, jó ételeket. Ezért valóban nagyra értékelem, hogy a NutriFood élelmiszerek olyan jó ízűek. Reggelire ínycsiklandó koktélt fogyasztok. Ez a jóllakottság érzésével tölt el az egész délelőtt folyamán. Elkészítése nagyon egyszerű, ami elsősorban az időbeosztásom szempontjából nagyon előnyös, mivel korán reggel megyek el otthonról. Ebédre levest készítek, vacsorára pedig valamelyik fő ételt vagy kását. A NutriFood ételek elkészítése tényleg pofonegyszerű, így egyáltalán nem gond betartani a rendszeres étkezést és egész nap tudok teljesíteni. Ezen kívül tudom, hogy a NutriFood élelmiszereivel szervezetemnek megadom az összes vitamin, ásvány és egyéb fontos anyagok napi ajánlott bevitelének 100%-át.”

A környezetemben élő emberek végig támogattak a diétám során!

A barátaim – orvosaim már régóta mondogatták, hogy kezdenem kéne valamit magammal. Nyugtalanították őket a vérvizsgálati eredményeim határértékei és a nem épp kedvező koleszterinszint, amely épp a túlsúly következtében lépett fel. Azt állítják, még idejében kaptam észbe és a döntésemet, miszerint lefogyok, örömmel fogadták. A NutriFood diéta során azonban nagyra értékeltem az egész környezetem támogatását. Egyrészt amit a táplálkozási tanácsadónőtől kaptam, akivel a fogyás minden apró részletét megbeszélem, másrészt amit a körülöttem álló emberektől kaptam, akik mellettem állnak és a fogyókúrás igyekezetemben nagyban támogatnak. Sőt, látogatásaim alkalmával megkérdezik, mit ehetek és úgy készítik el számomra az ételt, hogy a speciális étrendet ne szegjem meg. A környezet támogatása valóban nagyon fontos. A baráti körömben az emberek különböző diétákkal próbálkoztak, hiszen tudják – a képernyőn jól kell kinéznie az embernek, de nem mindegyiküknek sikerült azokat sikeresen végig is csinálni. Annál nagyobb örömmel tölt el, hogy a NutriFood diéta segítségével nekem ilyen jól megy. Majdnem minden felesleges kilótól megszabadultam és a fogyókúrát továbbra is folytatom.”

A NutriFood diéta az egészséges életmódra való átállást jelenti számomra.

„Most már tudom, hogy ha valaki túlsúlyos és azt állítja, jól érzi magát a bőrében – azt egyáltalán nem kell elhinnem! Magam is keresztülmentem ezen és mára jobban érzem magam és sokkal könnyebben mozgok. Ennek legegyszerűbb példája, hogy képes vagyok bekötni a cipőfűzőmet. A felesleges kilókkal együtt azonban megszabadultam a kellemetlen izzadástól és az éjszakai horkolástól is. Bevallom, emellett az étrend mellett nincs is az az érzésem, hogy diétázom, sokkal inkább érzem úgy, hogy étrendet váltottam és egészséges életmódra állítom át magamat, amit egy egészséges testsúlycsökkentés előz meg.”

Ma már tudom, hogy az egészségünkkel törődnünk kell!

„A NutriFood-dal való fogyás tehát életmódváltást jelent számomra, szó szerint egy új és mindenekelőtt egészségesebb életet. Leginkább az étkezés módosításáról és beütemezéséről van szó, mindezt tökéletes kivitelezésben (az ízeket és az összetevőket illetően egyaránt). Ez a súlycsökkentés egy kényelmes módja, éhségérzet nélkül és negatív kísérőjelenségek nélkül.”

„Mindenkinek, aki azon van, hogy rászánja magát a fogyásra, azt üzenem, hogy ne kísérletezzenek, hanem bízzák rá magukat a táplálkozási szakemberekre. Végeredményben a fogyás gyorsabb lesz, olcsóbb, biztonságosabb és egészségesebb olyan élelmiszerek segítségével, amelyek kiegyensúlyozott tápanyagtartalommal rendelkeznek és megadják szervezetének mindazt, amire annak szüksége van.”

Sväťo Malachovský

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH