Bujnová Andrea

Bujnová Andrea

“Mindig is szerettem enni, csak sajnos a kelleténél többet.”

A diéta időtartama: 5 hónap
Életkor: 28 év
Magasság: 171 cm

Kezdő súly: 109,5 kg
Aktuális testsúly: 85 kg
Súlyveszteség: -24,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Mindig is szerettem enni, és most már be is ismerem, hogy általában sajnos a kelleténél többet fogyasztottam. Az általános iskola után a kilók egyre csak gyarapodtak, míg fokozatosan 109 kilósra nem „ettem magamat“. Ekkor mondtam, hogy elég volt!

Elkezdtem tornázni és módosítottam az étrendemet. Körülbelül 9 kg-ot sikerült így fogynom. Sajnos ezután egy térdsérülés következett, amit műtét követett, de a lábadozásom és a felépülésem után már nem tudtam visszatérni a sérülés előtti egészséges életmódomhoz. A leadott kilókat így nagyon könnyen szedtem fel újra. Ebben az időben hallottam egy barátnőm édesanyjától a NUTRI FOOD PLAN diétáról. Láttam is rajta a nagyszerű eredményeket, így biztos voltam benne, hogy működik. Én is eldöntöttem, hogy belevágok. Meglátogattam a „saját“ táplálkozási tanácsadónőmet, Danka Dorníkovát a súlycsökkentési tanácsadóban.

A súlycsökkentő programot 5 hónapig csináltam, és kiváló -24,5 kg-ot sikerült fogynom ez idő alatt. Kezdetben ez nagyon nagy változást jelentett számomra, mivel a korábbi étrendemet teljes mértékben a NutriFood élelmiszereivel helyettesítettem. Amikor azonban az első eredmények elérkeztek és a kilók meglepően gyorsan olvadtak le rólam, azt mondtam, most már nem hagyhatom abba. Fokozatosan a környezetem is észrevette rajtam, hogy fogytam, és egyre több „szuperül nézel ki!“ bókot kaptam. Ez pedig még inkább ösztönzött a fogyókúrám során.

A súlycsökkentő program végeztével a tanácsadónőm ajánlásai alapján módosítottam az étrendemet, mindent megeszek, de nem tömöm tele magamat. Az egyetlen dolog, amire odafigyelek, hogy mikor és mennyit eszem, mert már soha nem akarok úgy kinézni, mint korábban. De még most sem értem teljesen a végére, mert az álomsúlyom eléréséhez még néhány kilónak le kell mennie és a NutriFood segít ebben.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik csak akkor vették elő az édességeket, amikor én már távoztam. De mindenekelőtt a táplálkozási tanácsadónőmnek tartozom köszönettel a nagyszerű hozzáállásáért, tanácsaiért és támogatásáért a fogyásom során. Egy szakember felügyelete mellett egyértelműen könnyebb, gyorsabb és egészségesebb a fogyókúra.

Andrea Bujnová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH