Ulekla Ladislav

Ulekla Ladislav

„A NutriFood diéta tényleg mindenkinek megfelelő.  Sikeresen lefogyott vele az egész családunk.“

A diéta időtartama: 5 hónap
Életkor: 51 év
Magasság: 185 cm

Kezdő súly: 107,5 kg
Aktuális testsúly: 95,9 kg
Súlyveszteség: -11,6 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A nevem Ulekla Ildikó, 51 éves vagyok, és az a megtiszteltetés ért, hogy megírhattam és megoszthatom veletek a családom csodálatos átalakulásának történetét. A lányom, Ulekla Alexandra, 23 éves és fodrászként dolgozik, tehát sok ember veszi körül őt. Egész életében a túlsúllyal küzdött, az önbizalmával még ettől is rosszabb volt a helyzet, de hogy őszinte legyek, soha nem próbált ezen változtatni. Egy évvel az esküvője előtt viszont már véglegesen le akart fogyni, hogy felvehesse álmai esküvői ruháját. Viszont nem tudta, hogyan is fogjon hozzá. A fodrászatban egyre több ügyfele mesélt a NutriFood diéták sikeréről. Mivel a saját szemével is látta rajtuk a valós eredményeket és a hatalmas változást, ez bátorsággal és lelkesedéssel töltötte el őt, hogy bele merjen vágni. Nekem is megemlítette ezt a diétát, és mivel én is egyre rosszabbul éreztem magam a bőrömben – az évek során rám is rakódott néhány felesleges kiló -, úgy döntöttem, hogy együtt kezdünk fogyókúrázni, ezáltal pedig kölcsönösen motiválhatjuk egymást. Miután egyeztettünk egy személyes találkozót, felkerestük Huber Gabriella táplálkozási tanácsadónőt a konzultációs irodájában. És nekifogtunk a fogyókúrának.

A diéta működött!

Nagyon hamar megjelentek az első eredmények. A mi sikereinken felbuzdulva Alexandra vőlegénye is úgy döntött, hogy csatlakozik hozzánk és végig csinálja a NutriFood diétát. Igaz, hogy 2 hónappal később kezdte, de tekintettel arra, hogy a férfiaknál ez egy kicsit könnyebben megy, sokkal gyorsabban adta le a kilókat, így utol is ért bennünket. A férjem, Láaszló, kezdetben nem hitt ebben a diétában, de ahogy fokozatosan figyelt minket és látta a pozitív változásokat, különösen pedig azt, hogy még egy férfi is képes kibírni és „működőképes“ lenni csupán napi néhány adag NutriFood étellel, már ő is csatlakozott hozzánk. Mindenekelőtt a hasától akart megszabadulni, ez pedig sikerült is neki. Öt hét leforgása alatt kiváló -12 kg-ot veszített a súlyából. Utolsóként az idősebb lányom, Ildikó csatlakozott hozzánk, akinél inkább esztétikai fogyásról volt szó, valamint a rendszeres napi étrend kialakítása volt a cél. A rendszeres étkezés pedig nem csak a fogyás szempontjából fontos, hanem a testsúly megtartása érdekében is. Ő már akkor is tudta, hogy esküvője lesz (számunkra ez meglepetés volt). Mi az esküvőről csak egy hónappal előtte szereztünk tudomást. Micsoda szerencse, hogy az egész család lefogyott! Így mindannyian jól fogunk kinézni az esküvőn!

A táplálkozási tanácsadóhoz együtt jártunk ellenőrzésre

Nagyon örültünk, hogy a tanácsadónőhöz mind az öten együtt járhattunk az ellenőrzésekre.  Mindenki úgy rendezte el magának a dolgait, hogy szerda esténkét mindig családi konzultációt tarthassunk. Gabika mindannyiunkkal külön-külön foglalkozott, közben pedig jókat nevettünk. A konzultációt követően páros EMS edzéseken is részt vettünk (hatékony testmozgás, amely megsokszorozta a súlycsökkentő program hatását). Akinek kedve volt, csatlakozott hozzánk.

Valójában két hónapon keresztül a vasárnapi húsleves helyett NutriFood leveseket ettünk. Cserélgettük egymás között az ételeket, attól függően, kinek mire volt inkább gusztusa. Nagyon tetszettek az újdonságok, amikkel a NutriFood ételkínálata bővült, valamint a sűrű és krémes levesek is népszerűek voltak. Az igazi finomságok pedig egyértelműen a koktélok voltak.

Természetesen ahogy a fiúk, úgy az idősebb lányom is menten magunkra hagytak bennünket, mihelyt elérték a kitűzött céljukat, de Alexandrával közösen folytattuk a diétát egészen nyárig.

Nagyon örülök annak, hogy az étkezéshez való hozzáállásunk egészében megváltozott. Többé már nem eszünk kenyeret minden étkezésnél, Balázs már nem eszik csokit esténként, és odafigyelünk arra, hogy elegendő mennyiségű zöldséget fogyasszunk. Minden tejterméket laktózmentesre cseréltünk, a főzéshez paleo lisztet használok, és meg kell mondjam, nagyon megtetszett ez az életmód. Természetesen egyikünk sem tud ellenállni az ínycsiklandó marhapörköltnek, de szigorúan csak kenyér nélkül fogyasztjuk.

Büszke vagyok mindannyiunkra, hisz együttesen fantasztikus -100,5 kilót sikerült fogynunk. Hihetetlen, mire képes ez a diéta! Bármikor újra belevágnánk!

Ildikó – a feleség

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH