Hrešková Andrea

Hrešková Andrea

“Kettesben a fogyókúra is motiválóbb”

A diéta időtartama: 6 hónap
Életkor: 43 év
Magasság: 167 cm

Kezdő súly: 78,5 kg
Aktuális testsúly: 67,1 kg
Súlyveszteség: -11,4 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Sziasztok, Andrea vagyok. A pajzsmirigyemmel kapcsolatos egészségügyi problémáim miatt hihetetlen 18 kg-ot híztam. Nagyon rosszul éreztem magamat, ügyetlennek, nehézkesnek. Nagyon szenvedtem emiatt, A NUTRI FOOD PLAN-nal való fogyásról a kolléganőimtől hallottam a munkahelyemen. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Kaptam egy elérhetőséget, felhívtam a táplálkozási tanácsadónőt és megegyeztünk egy találkozóban. A tanácsadónővel folytatott beszélgetés után újra eltöltött a remény, hogy még olyan gyógyszerek mellett is le lehet fogyni, amelyeket állandó jelleggel kell szednem.

A diéta működött!

Követtem és betartottam a táplálkozási tanácsadó minden ajánlását, és ez ki is fizetődött. Kicsivel több, mint egy hónap alatt -11,4 kg-ot sikerült fogynom. És a mai napig tartom a súlyomat. A táplálkozási tanácsadóm mindig kéznél van, és bármikor hajlandó segíteni, ha tanácsra van szükségem az egészséges étrenddel vagy az étkezés módosításával kapcsolatban.

A barátom, Ján először nem hitt ebben az egészben. Amikor azonban látta a valódi eredményeket rajtam, és különösen azt, hogy a súlyom tényleg csökkent, és hogy ez nem valami átverés, már ő is ki akarta próbálni. Az ő 115 kg-os testsúlyával egy hónap alatt több, mint 15 kg-ot sikerólt fogynia. Korábban magas vérnyomástól szenvedett, amely a diéta végeztével normalizálódott. Ma örömmel tölti el, hogy hogy az orvosával folytatott konzultációt követően már nem kell a gyógyszereket szednie, mivel az orvosa kiiktatta a gyógyszeres kezelést.

Mindketten őszintén ajánljuk a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő és táplálkozási programokat mindenkinek, aki szeretne lefogyni, főleg egészségügyi szempontból. Saját tapasztalataink alapján ugyanis megerősíthetjük, hogy a NutriFood élelmiszereivel történő fogyás biztonságos és jótékony hatással van az egészségre.

Köszönjük.

Andrea és Ján

 

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH