Maják Ján

Maják Ján

„Mindent megkaphatsz, amiért hajlandó vagy küzdeni.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 42 év
Magasság: 171 cm

Kezdő súly: 125,2 kg
Jelenlegi súly: 104,1 kg
Súlyveszteség: -21,1 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Az én történetem már régebben kezdődött. Sok fogyási kísérleten vagyok túl. Az erős akarat sosem hiányzott, de minden eddigi diéta hatása csak rövid ideig tartott, a kilók pedig úgy repültek vissza rám, mint a bumeráng. Egészségügyi problémáim a vérnyomásommal és az egyre erősödő térd fájdalom miatt arra kényszerültem, hogy megharcoljak a plusz kilókkal. Mivel nehéz fizikai munkát végzek, otthon pedig a partneremnek és az 5 éves ikreimnek van rám szükségük, nem volt mit habozni. A NutriFood diétáról Mirka barátnőmtől hallottam, aki tudta, hogy már régóta küzdök a túlsúllyal.

Az első kivizsgálás alkalmával a BMI érték és a belső zsír mérésének eredményei kellemetlen meglepetésként értek. Mirka, a táplálkozási tanácsadónőm összeállította számomra a súlycsökkentő programot a NutriFood kiegyensúlyozott tápanyagtartalmú élelmiszereiből, miközben tekintettel volt az egészségi problémáimra is. A fogyás egész időtartama alatt óriási támaszom volt, és minden alkalommal, amikor tanácsra, támogatásra volt szükségem, feltétel nélkül számíthattam rá.

Az első hét nehéz volt és néha kételkedtem is benne, hogy valóban működni fog-e és képes leszek-e végig csinálni. A partnerem, Veronika, erkölcsi támaszom volt és nem engedte, hogy feladjam. Az első eredmények gyorsan és könnyen jöttek. Meg voltam lepődve, hogy nem vagyok éhes, hanem épp ellenkezőleg, tele voltam energiával. A napot koktéllal indítottam (Café latte – a kedvencem), napközben pedig valamelyik fő ételt fogyasztottam – rizibizit, tésztát vagy omlettet. Este pedig nem csak a két kis kincsemnek és a partneremnek örülhettem, hanem a meleg NutriFood levesnek is. Sőt, a zöldségekkel is összebarátkoztam. Minden NutriFood étel ízlett, elkészítésük pedig egyszerű és villámgyors volt.

Miután az első -12kg lement, az ortopéd orvosom nyugtázta, hogy a térdeim állapota 30%-kal javult, ezen kívül a vérnyomásra szedett gyógyszerem adagját is csökkentették. Ez volt a biztosíték, hogy jó úton haladok és egyben ösztönzés is, hogy tovább fogyjak. A környezetemben élő emberek nagyon hamar észrevették a változást és pozitívan értékelték azt. Sokkal mozgékonyabbnak éreztem magamat és a munkában is jobban teljesítettem.

Ma már tudom, hogy a döntésem, miszerint a NutriFood szakembereinek segítségével fogok lefogyni, helyes volt. Nem csak hogy a térdeimmel való gyötrődésem enyhült, bónuszként energiával is tele vagyok és olyan ruhákat vehetek fel, amik kicsik voltak rám és néhány éve már a szekrény mélyén pihentek. Az XXXL méret helyett ma M/L méretet hordok. Köszönettel tartozom nem csak a partneremnek, Veronikának, de a táplálkozási tanácsadónőmnek, Mirkának is a nagyszombati NutriFood tanácsadó központból, akik végigkísért az „átváltozáson” és egész idő alatt igazán nagy támaszom volt.

Most, hogy „néhány” kilóval könnyebb vagyok, a mozgás és az egészséges étrend mindennapjaim részévé váltak. Én pedig eltökéltem magamat, hogy folytatom a sikeres fogyókúrát. A célom, hogy elérjem a 98 kg-ot. Ennek a tapasztalatnak köszönhetően tudom, hogy a NutriFood tanácsadóinak és élelmiszereinek segítségével egyszerű lesz, ráadásul még finom és az egészségemnek kedvező is. Ez valóban megéri! Ne féljen megküzdeni a saját testével.

 Üdvözlettel,
Ján Maják

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH