Kalman Richard

Kalman Richard

“Elégedetlen voltam az alakommal. Le akartam fogyni, hogy jobban érezzem magamat és teljes mértékben tudjam élvezni az életet.”

A diéta időtartama: 2,5 hónap
Életkor: 26 év
Magasság: 189 cm

Kezdő súly: 100,1 kg
Jelenlegi súly: 82 kg
Súlyveszteség: -18,1 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Elégedetlen voltam az alakommal. Le akartam fogyni, hogy jobban érezzem magamat és teljes mértékben tudjam élvezni az életet.

Ez volt a fő indítékom, amiért a diéta mellett döntöttem. Már jó néhány éve elégedetlen voltam az alakommal és az indíték a közeledő nyári időszak volt, amikor szerettem volna végre elkezdeni kiélvezni a strand adta lehetőségeket és fürdőruhát ölteni anélkül, hogy azon gondolkoznék, hogyan mutogatnak rám az emberek.

Azt akartam, hogy a fogyásom sikeres legyen, így elhatároztam, hogy nem fogok otthon kísérletezgetni, hanem szakember felügyelete alatt csinálok végig egy diétát. Azért esett a választásom a NutriFood súlycsökkentő programra, mert egy barátnőm már hosszú évek óta dolgozik táplálkozási tanácsadóként. Éppen ezért tudtam, hogy hihetek neki és a számomra legjobb megoldást javasolja.

Megegyeztünk hát az első konzultáció időpontjában, ahol mérés és mérlegelés várt rám. Hiszik vagy sem, az eredményeim sokkolóak voltak. Bár tudatában álltam a túlsúlyomnak és a kellemetlen velejárókkal is tisztában voltam, nem vártam azonban, hogy ennyire rossz lehet a helyzet. Amikor beigazolódtak az eredményekkel kapcsolatos félelmeim, eltökéltem magamat, hogy belevágok és valóban lefogyok. Azon kívül, ahogy kinéztem, az egészségi állapotomon is szerettem volna javítani. A táplálkozási tanácsadónőtől azzal az elhatározással távoztam, hogy végig csinálom és elérem azt, amire vágyom. Az ő segítségével pedig mindez sokkal egyszerűbb volt. A tanácsadónő tökéletes volt! Mindig jó tanácsokkal látott el, buzdított és legfőképp mindig képes volt „tovább rugdalni“ már az elejétől kezdve.

Csoki a diéta alatt?

Mindjárt másnap elkezdtem a diétát. Mihelyt elkezdtem a koktélokat fogyasztani reggelire, tudtam, hogy minden rendben lesz. A koktélok íze szinte luxus volt! Az első néhány nap megerőltető volt, amíg hozzászoktam, azután már minden ment magától. Abban, hogy legyőzzem saját magamat a kilókkal szemben folytatott küzdelemben, a legtöbbet a jövőről alkotott elképzelésem segített. Előre örültem annak, ahogy mérlegre állok és végre normális számokat fog mutatni. Elképzeltem, hogy már nem fogom szégyellni magamat, amikor nyáron a strandon levetkőzöm.

A NutriFoodnak köszönhetően megtanultam rendszeresen étkezni. Az élelmiszerek közül leginkább a koktélok ízlettek, amiket reggeltől-estig is képes lettem volna inni, méghozzá a csokisat és a csoki-menta ízűt. Reggelire koktéllal indítottam a napot nyolc órakor. Déli tizenkét órakor levest ebédeltem, délután négykor zöldségsalátát ettem és este nyolckor újra koktélt fogyasztottam.

Környezetem látta rajtam a változást már egy hét elteltével!

Legnagyobb meglepetésemre a fogyás eredménye nagyon hamar láthatóvá vált. A környezetemben élő emberek már egy hét elteltével látták rajtam a változást. Én viszont kivártam az egy hónap után esedékes eredményeket, amikkel módfelett elégedett voltam. Sikerült elérnem azt, amit szerettem volna. Valóban nagyon sok minden változott az életemben, ami az életmódot és a táplálkozást illeti. Egészen máshogy gondolkodom az élelmiszerekről, a megfelelő táplálkozásról és már most örülök annak, hogy mi vár még rám. Kitűnően érzem magamat, egyszeriben egészen másképp mozog ilyenkor az ember. Javítottam az erőnlétemen, és ez a súlybéli változás természetesen az egészségemen is megmutatkozott. A visszerek, amiket munka közben állandó jelleggel éreztem, most egyáltalán nem fájnak. Nagyon örülök a ruhaméretemnek is, amit most viselek. Igazán jó érzés, amikor XL-es méret helyett egyszer csak M – L méretű ruhákat vásárolhatok.

Mit mondhatnék zárásképp? A NutriFood diétát mindenkinek ajánlom, aki hosszú ideje küzd a túlsúllyal és nem sikerül lefogynia. Nagyszerű súlycsökkentő és táplálkozási programokról van szó, melyek teljesen megváltoztatják az ember életét.

Richard Kalman

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH