Zara Julia

Zara Julia

„Lefogyok, mert teherbe akarok esni!“

A diéta időtartama: 3 hónap
Életkor: 32 év
Magasság: 169 cm

Kezdő súly: 93,8 kg
Jelenlegi súly: 78,6 kg
Súlyveszteség: -14,4 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Lefogyok, mert teherbe akarok esni!

Az én történetem 2016 októberében kezdődött, amikor a férjemmel egészségügyi felülvizsgálaton jártunk egy központban, meddőség miatt. A doktornő, akinek a gondjaira voltunk bízva, azt ajánlotta, menjek el a diabetológiára, a túlsúlyom miatt. Akkoriban 94 kg voltam. Hosszabb ideje küzdöttem már a túlsúllyal, de csak akkor tudatosítottam, hogy egyedül nem fog sikerülni! Szakember segítségére volt szükségem!

Mint a fiatalok többsége, én is egy csomó időt töltöttem az interneten, és magam sem tudom hogyan sikerült rábukkannom egy fiatal hölgy cikkére, aki mindig is túlsúlyos volt és a NutriFood diéta segítségével sikerült több, mint 30 kilót fogynia. Nem tétováztam, minden lényeges információt megszereztem a NutriFood-ról, elbeszélgettem a férjemmel, hogy egyetért-e azzal, hogy belevágjak, és felkerestem a táplálkozási tanácsadónőt, Miriam Karafovát. Megbeszéltünk egy találkozót, ami nagyon kellemes volt. Egy pillanatra sem gondoltam arra, hogy képes leszek-e betartani, egyszerűen eldöntöttem, hogy megcsinálom!

Az első hónap után 9 kilóval voltam könnyebb és a meddőségi központban is megdícsért a doktornő, mivel kitűnően reagáltam a beállított kezelésre. A NutriFood ételek nagyon ízlettek, de ami a legjobb volt, azok az irigykedő pillantások voltak körülöttem, akik, jó értelemben, de irigyeltek az erős akaratomért és a mindinkább lógó munkahelyi egyenruhám miatt. Összesen 15 kg-ot fogytam két hónap alatt. Végre újra vonzónak érzem magamat a férjem előtt, de ami a legfontosabb, a túlsúlyom kezelése sikeres volt, és most már csak arra várunk, mikor kezdek újra felszedni, de ezúttal már az áhított kilókat terhességi pocak formájában.

A NutriFood jobbra fordította az életemet!

Júlia Zara.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH