Pálová Angelika

Pálová Angelika

„A túlsúlyom magas vérnyomást, alvási aponoet és meniscus repedést eredményezett.“

A diéta időtartama: 4 hónap
Életkor: 48 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 94,7 kg
Aktuális testsúly: 66,9 kg
Súlyveszteség: -27,8 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Mindig is karcsú nő voltam. Az első terhességem alatt 30 kg-ot híztam, de fél év után már sikerült visszaszereznem az eredeti súlyomat. Csak 19 éves voltam. 13 év múlva ismét teherbe estem, de a felszaladt kilóktól már nehezebben szabadultam meg. A negyvenes éveim beköszöntével pedig csak gyarapodnak a kilók.

Egy idő után már nem álltam a mérlegre

Tudtam, hogy túlsúlyos vagyok, de figyelmen kívül hagytam ezt a tényt. Egészen addig, amíg az orvosom elkezdett figyelmeztetni. A túlsúlyom ugyanis magas vérnyomást, alvási apnoet és meniscus repedést eredményezett. A lábam, a szívem, és az egész testem szenvedett miatta. Ekkor hallottam, hogy a barátnőm nővére jelentősen lefogyott. Azt mondták, hogy valamilyen italokat iszik és alacsony kalóriatartalmú ételeket fogyaszt, és tornáznia sem kell mellette. Így aztán 2018. április 16-án eljutottam Vadovičová asszonyhoz, aki a NUTRI FOOD PLAN táplálkozási tanácsadónője két városban is (Nové Zámky, Bratislava-Petržalka).

Aggódtam, hogy nem leszek képes megcsinálni

Féltem, hogy nagyon megerőltető lesz, de rögtön az első találkozás után tudtam, hogy egyáltalán nem lesz olyan nehéz. A mérleg nyelve a 100 kg felé közelített. Csípő, derék, mellek – óriási méretek centiméterekben. BMI index – elsőfokú elhízás. Emellett gyógyszereket szedtem a magas vérnyomásom miatt, így a 2PLUS programot kezdtem el – tehát napi háromszor NutriFood étel és ehhez 200 Kcal szilárd étel formájában. Rendszeresen kezdtem reggelizni, tízóraira fehér retket, karalábét, paprikát ettem és 18:00 óra után már semmit sem fogyasztottam. Az ünnepségeken is tartottam magamat és mindent becsületesen betartottam, ahogy kellett. Sem süteményt, sem rántott húst, de még csak alkoholt sem fogyasztottam.

Nagy meglepetésemre, a súlycsökkenés hova tovább, annál kisebb volt. Egyáltalán nem voltam fáradt, tele voltam energiával. Sőt még az orvosommal is konzultálnom kellett, hogy kihagyjam a vérnyomáscsökkentő gyógyszereket, mivel a vérnyomásom helyre állt. Az emberek mindezt látték rajtam és csak dícsértek. Mindenki azt kérdezte tőlem, hogyan csinálom. Másokat is motiváltam. Miért is ne tettem volna – az addigi 48-as, 50-es konfekcióméretemet immár 38-as, 36-os méretre cseréltem. Boldog vagyok, mert a súlycsökkentés mellett megtanultam egészségesen táplálkozni is. Csak egészséges ételeket főzök, desszerteket és süteményeket is sütök, de csak fitness vagy egészséges receptek alapján. Természetesen betartom a kellő folyadékbevitelt is. Rendszeresen mérem magamat, és kevesebb mint 3,5 hónap alatt a súlyomat fantasztikus 68,6 kg-ra csökkentettem. Most még nem tornázom, mert térdműtét után vagyok, de remélem, hogy hamarosan használhatom már az új futópadomat, amit a férjemtől kaptam ajándékba.

Mindent köszönök Vadovičová asszonynak. A segítségét, amit nyújtott nekem, mellyel nem csak az egészséges fogyáshoz segített hozzá, de egészségesen táplálkozni is megtanított. Köszönöm a családomnak a támogatást, különösen a lányomnak, aki szintén igyekszik egészséges életmódot folytatni velem együtt. Köszönettel tartozom a főnökasszonyomnak is, aki a munkahelyemen támogatott, és akit olyannyira motiváltam, hogy maga is a NutriFood diéta segítségével kezdett fogyókúrázni.

Mindazoknak, akik egészségesen szeretnék csökkenteni a testsúlyukat, szívből ajánlom a NUTRI FOOD PLAN programjait. Ez egy egészséges diéta, ami nem csak a külsőre, de az egészségre is jótékony hatással van. A legfontosabb azonban mindenekelőtt fejben elhatározni, ezekután már a saját magad iránti érzéseid is egyre jobbak és a világ is sokkal szebb így.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH