Adamová Michaela

Adamová Michaela

„Soha nem voltam jóban a diétákkal!“

A diéta időtartama: 4,5 hónap
Életkor: 26 év
Magasság: 160 cm

Kezdő súly: 103,6 kg
Jelenlegi súly: 82 kg
Súlyveszteség: -21,6 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Soha nem voltam jóban a diétákkal, de amikor a mérleg háromjegyű számot mutatott, már tudtam, hogy nagyon rossz a helyzet. Ezért végül is a diéta mellett döntöttem és szakember segítségére bíztam magam. Már csak azért is, mivel tudtam, hogy egyedül, felügyelet nélkül hamar feladtam volna. Ezért azt mondtam magamnak, hogy még az új előtt belevágok. Ha nem kezdtem volna el rögtön, hanem halogattam volna, egészen biztosan meggondoltam volna magamat. Erélyesen kijelentettem – most és semmiféle majd holnaptól!

A NutriFood diétáról először az interneten olvastam, ezután egyeztettem időpontot a táplálkozási tánácsadónőmmel, Ankával. Mindent elmagyarázott és tudtam, hogy bármikor fordulhatok hozzá, ha valamilyen gondom vagy kérdésem lesz. Az első két hét nehéz volt főleg amiatt, mert ünnepek voltak és körülöttem mindenütt kísértésbe ejtő falatok sorakoztak. Azt mondtam, ha túl leszek ezen a kezdeti szakaszon, utána már egy-kettő menni fog. És nem tévedtem!

Gyorsan túl voltam rajta és utána már ment minden magától. A NutriFood minden ételét megkedveltem. Elkészítésük gyors és nagyon egyszerű volt, főleg olyankor, amikor az ember nem érkezik. A táplálkozási tanácsadónőnél tett minden ellenőrzésről mosolyogva távoztam. Amikor láttam, hogy csökkennek nem csak a kilók, de a centik is, még elszántabb lettem. Hisz ki az, akit nem motiválna -11 cm derékból és fantasztikus -17 cm csípőből? A ruháim kezdtek leesni rólam, környezetemtől pedig már a szemrehányó megjegyzések helyett csupa bókot kaptam. Jobban érzem magamat, egészségesebbnek és szebbnek. A ruhatáramat le kellett cserélnem, ami egyáltalán nem számít, mivel tudom, hogy azzal az érzéssel mehetek vásárolni, hogy végre-valahára tudok is venni magamra valamit. A fogyókúrás program során a táplálkozási tanácsdónő megtanította és elmagyarázta nekem az egészséges táplálkozás és életmód alapelveit. Mindezt örömmel sajátítottam el, ezért biztos vagyok benne, hogy sikerül megtartanom a súlyomat továbbra is. Sőt mi több, azon gondolkodom, hogy a következő évben ismét elkezdem a NutriFood súlycsökkentő programot és újabb 10 kilót adok le. Valóban megéri!

A NutriFood diétát ajánlanám mindenkinek, aki úgy dönt, hogy megharcol a felesleges kilókkal. Nem igényel sok mindent, finom és mindemellett mindig számíthat a táplálkozási tanácsadónőjére, mint ahogy én is számíthattam az enyémre, Anka Stráňavskára. Szeretném neki megköszönni mindazt az időt, amit együtt tölthettünk és minden segítséget, amit nekem nyújtott. Neki is köszönhetem, hogy visszatért az önbizalmam és az életerőm.

Michaela Adamová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH