Jarošová Lucia

Jarošová Lucia

„Kettesben“ jobban megy!

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 33 év
Magasság: 168 cm

Kezdő súly: 95,9 kg
Jelenlegi súly: 82,4 kg
Súlyveszteség: -13,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Az a vágyam vezetett a diétáig, hogy változtassak a testemen és végre kisebb méretű ruhákat vásárolhassak. Többek számára is ismerős lehet az érzés – a nagyobb méretű ruhák választéka bizony nem az igazi ? A fürdőruhaviselés szégyenéről pedig már nem is beszélek…

A NutriFood diétás programját a Facebookról ismerem, ahol már hosszabb ideje kísérem figyelemmel olyan emberek történeteit, akiknek az élete szó szerint megváltozott a diétának köszönhetően. Attraktívabbak lettek, az alakjuk formás, az ízlésük szerint öltözködhetnek, és már nem csak azért, hogy elkendőzzék testük előnytelen körvonalait. legfőképpen pedig – támogatták az egészségüket, felélénkítették az anyagcseréjüket és megszabadultak az egészségügyi komplikációktól, melyek a túlsúly következtében léptek fel náluk. Nekem annyiban volt szerencsém, hogy nálam az első stádiumú kóros elhízás mellett ezidáig nem jelentkezett semmilyen civilizációs megbetegedés és egészségügyi problémák sem léptek fel. Ezért hiszem, hogy még a megfelelő időben döntöttem a diéta mellett. Kicsivel karácsony után volt, amikor a NutriFood hivatalos Facebook oldalán megtaláltam a jelentkezési lapot a „Csábító fogyás“ c. versenybe. Egy percig sem haboztam és megírtam a történetemet, csatoltam egy fényképet és elküldtem. Amikor felhívtak, hogy beválogattak, rettentően megörültem a hírnek. Tudtam, ha táplálkozási szakemberek felügyelete alatt leszek, akkor nem fogom feladni és végre leküzdöm a felesleges kilókat. És pontosan így is történt. A táplálkozási tanácsadónők, Lucka és Miška fantasztikusak voltak, és ezúton szeretném megköszönni a hozzáállásukat és támogatásukat. Lányok, isteniek vagytok! Megígérték, hogy együtt megcsináljuk és nem tévedtek.

2 hónap leforgása alatt -14kg!

A két hónapos program után csaknem -14 kg ment le és ezzel az eredménnyel maximálisan elégedett vagyok. Folytatni szeretném a NutriFood súlycsökkentő programját és megígértem magamnak, hogy nyárig további 10 – 15 kilót adok le.

Diéta, ami finom?

Tényleg nem tudtam elképzelni, hogy egy diéta finom is lehet, de a NutriFood meggyőzött. A NutriFood élelmiszerek valóban nagyon ízletesek és egyszerű az elkészítésük. A kínálat olyan széles, hogy mindenki megtalálja a neki tetszőt – amit megkedvel. Én szó szerint beleszerettem a csokis koktélba, zöldséglevesbe és a bolognai spagettibe.

Kettesben jobban megy!

Zárásképp még szeretném megköszönni a csajoknak – versenytársnőimnek, akik velem együtt fogytak a „Csábító fogyás“ programjában. Naponta kapcsolatban voltunk és kölcsönösen támogattuk, ösztönöztük egymást. Ezért ajánlom, hogy legalább kettesben fogyjon valakivel, mivel ez a fajta támogatás hihetetlen módon hajt előre.

Sok szerencsét kívánok,
Lucia Jarošová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH