Bögiová Erzsébet

Bögiová Erzsébet

„Csak akkor tudatosult bennem, hogy elhíztam, amikor a mérleg nyelve már háromjegyű számot mutatott.“

A diéta időtartama: 9 hét
Életkor: 34 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 89,5 kg
Jelenlegi súly: 69 kg
Súlyveszteség: -20,5 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

A mérleg nyelve háromjegyű számot mutatott, amikor észbe kaptam, és tudatosult bennem, hogy túlsúlyos vagyok. Nem értem, miért nem történt meg hamarabb, hiszen soha nem voltam elégedett magammal. Mivel inkább csendesebb és visszahúzódó személyiség jellemez, mindig valahogy elfogadtam ezt, bő ruhákat hordtam és nem igazán törődtem a dologgal. Csak amikor megállapítottam, mennyi is a súlyom valójában, tettem szemrehányást magamnak, hogy hagytam idáig fajulni a dolgokat. Eltökéltem magamat, hogy változtatok rajta.

Kipróbáltam a „90 napos diétát“, melynek segítségével sikerült az első 10 kilót leadnom. A súlyom azonban 90 kilónál stagnálni kezdett és csak nem akart lejjebb menni. Ekkor döntöttem úgy, hogy felkeresek egy táplálkozási tanácsadót, aki helyes útra terel és megmutatja, hogyan tovább, hogy a további felesleges súlyomtól megszabadulhassak. Egy szakképzett táplálkozási tanácsadónőhöz – Huber Gabikához fordultam, aki az elmúlt hónapjaim egyik főszereplőjévé vált a fogyókúrám ideje alatt. Ez nagyon jó lépésnek bizonyult, mivel egyéni és testreszabott fogyókúrás programot állított össze nekem a NutriFood ételeiből. Egész idő alatt felügyelt és teljes egészében ellenőrzése alatt tartotta a súlycsökkentés folyamatát. Mindig fordulhattam hozzá a kérdéseimmel, még a konzultációkon kívül is. Készségesen vette fel a telefont és nem habozott támogatni, bíztatni és tanácsot adni, hiszen kiváló eredményeket és rengeteg tapasztalatot tudhat maga mögött.

A diétát következetesen betartottam!

A több mint három hónap alatt egyszer sem szegtem meg a diétát, ezért is sikerült 20 kilót lefogynom. Számomra ez tényleg fantasztikus eredmény, amelyet aránylag gyorsan, emellett egészséges és biztonságos módon sikerült elérnem. A diéta becsületes betartásában nagyban hozzájárult, hogy a NutriFood ételek és ízek kiválóak. Mindemellett elkészítésük is pofonegyszerű, így munkaidőben is gyorsan és könnyen elkészíthettem őket.

Aggódtam a jo-jo effektus miatt is, ami azonban nem következett be!

Nagyon izgultam a diéta végén, hogy nem sikerül majd megtartanom az elért súlyomat, de a szilárd táplálékra való átmeneti időszaknak és a stabilizációs fázisnak köszönhetően ez könnyedén sikerült. A jo-jo effektus nem következett be és a szakszerű tanácsadásnak köszönhetően megtanultam az étkezés és folyadékbevitel alapvető szabályait, amelyeket azóta is betartok. Életmódot váltottam, egészségesebben élek és táplálkozom! Most már nem állandóan az evésen jár az eszem mint, azelőtt, nem vagyok már az étel rabja! Egyszerűen csak tudatossá váltam és jobban meggondolom, mit és mikor eszek.

A sikeres diétámat követően az önbizalmam is megnőtt. A magas vérnyomás problémám is megoldódott, tehát a felesleges kilók leadása az egészségemen is pozitívan tükröződött. Örülök, hogy rátaláltam erre a kiváló diétára és Gabika személyében egy nagyszerű tanácsadónőre, mert mindkettőt csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlettel
Erzsébet Bögiová

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH