Chudobová Katarína

Chudobová Katarína

Egészségügyi okokból kifolyólag döntöttem a NutriFood diéta mellett.

A diéta időtartama: 5,5 hónap
Életkor: 33 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 108,6 kg
Aktuális testsúly: 82,4 kg 
Súlyveszteség: -26,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Az én átalakulásom május 8-án vette kezdetét. A nevem Katalin Chudoba és 1997 óta kezelnek pajzsmirigy problémával. Gyerekkoromban ez semmilyen problémát nem okozott, de a nemi érés időszakában, kamaszkoromban, már kihatással volt a menstruációmra, ami nem jött meg időben, vagy ha megkaptam, túlságosan erősen véreztem, és mindehhez elkezdtem hízni is. Az eddigi étkezési szokásaim sem voltak megfelelőek, mert tartottam magam ugyan egy rendszerességhez  – napi háromszor enni, de estére így is túl éhes voltam és túlettem magamat. Az emésztésem meglehetősen lassú, a betegség miatt az anyagcserém le van lassulva, a felesleges kilók pedig zsír formájában rakodtak rám.

Figyelmeztetést kaptam az orvostól

Három évvel ezelőtt szültem. Már akkor veszélyeztetett volt a terhességem. Az orvosom figyelmeztetett, hogy a következő terhességem előtt le kellene fogynom. A fiam a mindenem. Nagyon szeretek fényképezkedni vele és a fotóinkat megosztani a Facebookon. egy idő után azonban már egyre kevésbé tetszettek ezek a képek, amiken közösen voltunk, így már csak az ő fotóit osztottam meg – nélkülem. Közös fényképeink és emlékeink így a fiók alján végezték. Tudtam, hogy valamit tennem kell magammal, de az orvosoktól nem kaptam kielégítő válaszokat. Az a tanács, hogy több zöldséget kellene ennem, számomra kevésnek bizonyult.

Hova tovább, annál több egészségügyi problémám volt. Pszoriázist is diagnosztizáltak nálam, és ha mindez nem lett volna elég, ehhez jött még a glutén- és laktóz intolerancia. Nagyon zavart az állandó viszketés, a puffadás, hasmenés és az ájulások.

A NutriFood diéta szó szerint „mennyei ajándék“ volt számomra

Mindezen gyötrődéseim közepette „isteni üzenetként“ jelent meg előttem a Facebookon egy történet arról, hogy egy ismerősöm milyen sikeresen fogyott le. Miután elolvastam, én is úgy döntöttem, hogy meglátogatom a NutriFood táplálkozási tanácsadóját, Gabikát, aki segített neki megszabadulni a felesleges kilóktól. Így hát írtam neki, hogy mi a véleménye a betegségeimről, hogy volna-e nekem is esélyem lefogyni mindezek mellett. Ezt követően meglátogattam őt, és amikor a konzultáció végén megkérdezte tőlem, hogy készen állok-e és hajlandó vagyok-e belevágni, már tudtam, hogy ha ő ennyire hisz bennem, akkor biztosan sikerülni fog. Bele kellett vágnom, nem csak a fiam miatt, de saját magam miatt is! Nem akartam beteges, elhízott, boldogtalan anyuka lenni még csak 33 évesen! Azt akarom, hogy a fiamnak legyen velem közös élményei és közös fényképeink is. Olyan erős akaratom volt, hogy a mai napig -25 kg-ot fogytam, és továbbra is tartom a fogyókúrát. Arra vágyom, hogy a fiam apjához egy olyan ruhában mehessek feleségül, amelyben az egész családom büszke lesz rám, saját magamat is beleértve!

A NutriFood egy nagyon ízletes diéta!

Magam sem hittem volna, ha nem próbálom ki, de a NutriFood ételek nagyon finomak. A koktélok nagyon ízletesek, a kedvencem a cookie and cream és a karamellás. Az élelmiszer-intoleranciáim miatt ugyan szűkebb volt számomra a választék, de nem voltam csalódott, mert a NutriFood ételek mind nagyon jó ízűek! A levesek hidegebb napokon jönnek jól, a főételek olyanok, mintha friss alapanyagokból készültek volna, a csokoládé pedig egyenesen egy kényeztető finomság!

A környezetemből nem kaptam támogatást

Sajnos, a környezetem nem támogatott engem. Úgy viselkedtek, minta még csak észre sem vették volna, hogy fogyok, soha nem dícsértek meg, de én eltökélt voltam, és hittem, hogy így is megcsinálom. Minden héten egyre boldogabb voltam, és hova tovább, annál szívesebben néztem a tükörbe. A 48-as méret helyett végre 42-est hordok! Újra csinos ruhákat hordhatok!

A táplálkozási tanácsadónőm, Huber Gabika, nagyon kedves, segítőkész nő. Bármikor felhívhattam őt, amikor tanácstalan voltam, és nem tudtam, mit szabad és mit nem. Nagyon türelmes volt és készséggel segített minden alkalommal. Épp ez nyugtat meg akkor is, amikor a környezetem a jo-jo effektussal riogat, mivel tudom, hogy Gabika mindig támogat engem és van számomra néhány jó tanácsa. Értékes tanácsokat ad és megfelelő ételeket ajánl, és így sokkal könnyebb ellenőriznem magamat.

A NutriFood jelentette számomra a boldogsághoz vezető utat, és kiváló iskola volt az egészséges táplálkozáshoz!

Katarína

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH