Brezovský Jozef

Brezovský Jozef

A diéta időtartama: 3,5 hónap
Életkor: 60 év
Magasság: 170 cm

Kezdő súly: 113,2 kg
Aktuális testsúly: 95 kg
Súlyveszteség: -18,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Ahogy elmúltam 50 éves, az egészségügyi problémáim egyre súlyosbodtak. A vérnyomás problémámhoz aritmia, cukorbetegség és kellemetlen ízületi fájdalom is társult. Aki mindezt átélte, pontosan tudja, miről beszélek.

Valamit tennem kellett az egészségem érdekében.

Beiktattam hát néhány jelentős változást, elsősorban a munkámmal kapcsolatban, mivel nap mint nap szinte 24 órán keresztül dolgoztam stresszes körülmények között. A kevesebb mozgás és a dohányzásról való leszokás további felesleges kilókat eredményezett. Kipróbáltam számos különféle diétát és mindenféle „garantált hatású fogyási terméket“, ám ezeknek csak rövid távú hatása volt, ráadásul a jojo effektus is megjelent, mivel a leadott kilók nemkívánatos bónusszal tértek vissza. Annak érdekében, hogy segítsen nekem, a lányom bemutatott nekem egy táplálkozási tanácsadónőt – aki szakmáját tekintve egészségügyi nővér – Gubrická asszonyt, aki elmagyarázta nekem a NutriFood ételekkel való fogyás alapelveit és előnyeit. A konzultációt és a kezelőorvosom (belgyógyászom) beleegyezését követően elkezdtem az életmódomon változtatni és a súlyomat csökkenteni a NUTRI FOOD PLAN segítségével. Ezzel vette kezdetét az én egészséghez vezető utam.

Célként a 100 kg alatti súly állítottam be – ezt szántam, ajándéknak a 60. születésnapomra. 6 hét elteltével, pontosan a 60. születésnapomon, a mérleg 99,7 kg-ot mutatott. nagyon boldog és izgatott voltam. A legnagyobb meglepetés azonban az orvosnál a kontroll vérvétel során ért. Kiiktatta a gyógyszereket az aritmiára, magas vérnyomásra és a köszvényre is. Ezen túlmenően a vércukrom értéke is szépen normalizálódott /7,5-ös és magasabb értékről 4,8-ra/. És ez volt a legszebb ajándék a kerek szülinapomra! Az egészségem visszatért!

Az egész életem megváltozott.

Rájöttem, hogy az én koromban is meg lehet ezt az egészet csinálni. Mozgékonyabb, rugalmasabb vagyok, de mindenekelőtt elégedett vagyok és büszke magamra, hogy meg tudtam csinálni. Megtanultam másképp – egészségesebben táplálkozni, és különösen azt, hogy jobban megbecsüljem az egészségemet, mint egy „szép és gusztusos adag“ ételt a tányéromon.

A sikerem után úgy döntöttem, hogy folytatom a súlycsökkentést, és újabb -5 kg-ot adok le. Sőt mi több, a feleségemet is annyira inspiráltam, hogy úgy döntött, velem együtt vág bele.

Tudom, hogy más hibájából nehezebben tanulunk. Ha azonban a saját hibáinkból sem tanulunk időben, akkor már időnként késő is lehet. Köszönöm Gubrická asszonynak, aki segített „visszavenni a sebességből“ és abban, hogy újra teljes mértékben, de ezúttal már egészségesebben élvezzem az életemet.

Jozef

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH