Alina Kostka

Alina Kostka

“Mindenkinek, aki fogyni akar, azt javaslom, szorítsa össze a fogát, és bírja ki. Megéri.”

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 34 év
Magasság: 150 cm

Kezdő súly: 56,4 kg
Aktuális testsúly: 49,2 kg
Súlyveszteség: -7,2 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Miért? Mert minden ruhában nagyszerűen és szépnek szeretném érezni magamat.

A „Fogyjon a NUTRI FOOD PLAN-nal és Anyukájával“ elnevezésű versenybe édesanyám szép eredményeitől inspirálva szálltam be, aki szintén végigcsinálta a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programot. A programokkal nagyon elégedett volt. A szülés előtti súlyomat szerettem volna visszanyerni és talán még pár kilót fogyni, valamint megtudni magamról, hogy elég erős-e az akaratom és hogy valóban meg tudom-e csinálni. Állította ezt egy anyuka, közvetlenül a fogyása előtt.

A múltban csak egyetlen diétát próbáltam, a rizsdiétát.  A diéta egy hétig tartott volna, ám én csak 3 napot bírtam ki, tehát az eredmény szinte nulla volt. Megpróbáltam lefogyni azáltal is, hogy korlátoztam a pékáru fogyasztását és rendszeresen tornáztam, de az anyagcserém valahogy nem akart beindulni. Fő célom az volt, hogy életmódot váltsak és így érjem el a megálmodott súlyomat.

Az első konzultáció után kissé megdöbbentem, amikor a tanácsadónő megállapította a metabolikus életkoromat – 48 év, miközben én 33 éves vagyok! Ez megrémített, de hittem neki, mivel az étkezések után már inkább éreztem magam fáradtnak és energiátlannak.  A vizsgálat egy nagyon kellemes környezetben zajlott. Miután a tanácsadónő felvette az alapvető adatokat a magasságomról, testsúlyomról és az életkoromról, lemért engem, ezután eddig egy speciális mérlegre álltam, amivel a zsír és víz arányát, metabolikus életkort és egyéb fontos dolgokat mértünk, hogy ezáltal felállíthassa a nekem megfelelő súlycsökkentő programot. Természetesen bemutatta a termékeiket, és olyan kombinációkat választottunk ki, amelyek számomra megfelelőek voltak és ízlettek nekem. Sok dolgot meg is tiltott nekem! Persze vegyes érzésim voltak mindezek után. Egyrészt kissé csalódott voltam az eredményeim miatt, másrészt boldogsággal töltött el a jövőkép, amelyet megvalósítani készültem, valamint az, hogy elérhetem a kívánt súlyomat. Éreztem, hogy a tanácsadónőmmel ebben nagyon megértjük egymást, és azzal az elhatározással távoztam, hogy megcsinálom, amiért nagyon hálás vagyok neki.

-7,2kg két hónap alatt!

Az elvárásaim végül telesültek, és végső soron még többet is fogytam, mint ami a kitűzött cél volt. Sokkal egészségesebbnek, szebbnek, szabadabbnak érzem magam a testemben és a ruhaválasztásban is. Ám annak ellenére, hogy elértem a kívánt súlyomat, folytatom az alacsony kalóriatartalmú étrendet, hogy meg tudjam tartani ezt a testsúlyt. Néhány NutriFood terméket továbbra is használni fogok, mivel, lévén hogy ikrek édesanyja vagyok, nagyon praktikusak.

Mindenkinek, aki fogyni akar, azt javaslom, szorítsa össze a fogát, és bírja ki. Megéri

Sok szerencsét kívánok mindenkinek,

Alina Kostka

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH