Mária Strýčková

Mária Strýčková

„Ma már tudom, hogy aki le akar fogyni, megteheti.“

A diéta időtartama: 10 hónap
Életkor: 52 év
Magasság: 160 cm

Kezdő súly: 123,9 kg
Jelenlegi súly: 73,5 kg
Súlyveszteség: -50,4 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Kezdjük szépen a legelején. 52 éves vagyok és az elmúlt 15 év során a súlyom olyan volt, akár egy mérleghinta. Három kiló le és hat kiló fel. Számtalan diéta után 124 kg-nál kötöttem ki. A reggel diétával kezdődött, ami estére már csak álom maradt. Magas vérnyomás, ízületi fájdalmak, derékfájás, rossz hangulat, alacsony önbecsülés és arról, hogy nem volt mit felvennem, már nem is beszélek. Erről sok hölgy tudna mesélni.

Csak a kifogások és a kérdések maradtak – miért nem sikerül lefogynom?

Naponta mentem el egy billboard előtt, amelyik súlycsökkentő programokat reklámozott, szakember felügyelete alatt – ez volt a NutriFood. Gondoltam, egy újabb diéta. Egy napon azonban nem hagyott nyugodni, áttanulmányoztam az interneten található oldalukat és elolvastam néhány sikertörténetet az emberek valós életéből, akik hozzám hasonlóan a súlyukat szerették volna csökkenteni. Végül mégiscsak rászántam magamat, hogy kipróbáljam és bejelentkeztem az első vizsgálatra. A táplálkozási tanácsadónők részletesen elmagyarázták, hogyan is működik ez a diéta. Volt azonban egy lényeges kérdésük: „Elég erős az akarata?“ A válaszom így hangzott: „Ha már látni fogok valamilyen eredményt, akkor azt hiszem, igen.“ Nagyon bizonytalan volt a válaszom, mivel az addigi diétáim egyáltalán nem működtek. Ám szakemberek felügyelete alatt még soha sem fogyókúráztam, ezért az elhatározásom, hogy lefogyok, annál nagyobb volt.

Most nagyon büszke vagyok magamra. Valóban komolyan vettem és betartottam minden ajánlást és tanácsot. Az eredmények kisvártatva jelentkeztek is és igazán meglepőek voltak. A kilók lementek, a hangulatom, önbizalmam és főleg az egészségem pedig szintén javultak. Mindezidáig több, mint 50 kilót fogytam. Rettentően sok energiám van, semmiféle egészségi problémám nincs, sportolok és ami a legjobb az egészben – naponta kapok bókokat az új külsőmet illetően.

Amikor nemrégiben egy hölgy a diétám felől érdeklődött, elmeséltem neki a történetemet. Erre azt kérdezte: „Maga nem éhes? Én például ki sem bírnám modjuk kolbász nélkül!“ Az én válaszom erre az, hogy választani kell és eldönteni, hogy valóban le akar-e fogyni, én pedig tényleg ezt akartam.

A NutriFood egész tanácsadó csapatának Pozsonyban szeretném megköszönni a profi, de mégis emberi hozzáállást és a támogatást. Szó szerint megváltoztatták az életemet.

A fogyással pedig még nem végeztem! Eltökélt vagyok és továbbra is folytatom a súlycsökkentést.

Ha nagyon akarja, meg lehet csinálni!

Mária Strýčková

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH