Anna Stráňavská

Anna Stráňavská

„Azután kezdtem el fogyókúrázni, hogy megláttam magamat a nyaralás során készült fényképen.“

A diéta időtartama: 2,5 hónap

Kezdő súly: 69 kg
Jelenlegi súly: 56 kg
Súlyveszteség: -13 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Más hölgyekhez hasonlóan én is fokozatosan eszméltem rá, hogy beleférni a régi ruháimba bizony nagy probléma. Annak ellenére, hogy ennek tudatában voltam, nem törődtem vele. Fogyókúrázni csak akkor kezdtem el, amikor megláttam magamat egy nyaralás során készült fényképen. Az elhatározás, hogy lefogyok, nagyon gyorsan jött, ám a piacon sokáig kerestem valamit, amit az egész napi étkezés helyettesítéseként használhatok, mivel minden régi étkezési szokásomat kerülni akartam és fel akartam gyorsítani az anyagcserémet, ezúttal azonban már egészségesebb módon. Rátaláltam a NutriFood-ra, és meg kell mondanom, hogy a diéták iránt támasztott szigorú feltételeim közül még a legutolsónak is megfelel, mégpedig annak, hogy nagyon ízlik nekem. Azt tűztem ki célul, hogy 13 kg-ot fogyok. Bevallom, nálam is előfordult néha egy kis bűnözés és olykor nagy kedvem lett volna az egészet feladni. De kibírtam és megérte, mivel a NutriFood segítségével a súlycsökkenés nem csak a kinézetemen és az alakomon javított, de mindenekelőtt az egészségi problémáimat is megoldotta. A diétába pedig elsősorban az alakom miatt vágtam bele. Csak később tudatosítottam, hogy milyen nagy nyomás is helyeződik a testünkre és az anyagcserénkre, ha valaki túlsúllyal küzd és 25 vagy több kilónyi felesleget cipel magán. Ekkor döntöttem el, hogy ha ez nekem sikerült, akkor másoknak is kell, hogy sikerüljön és hogy segíteni akarok az embereknek ebben. A NuriFood szakképzett táplálkozási tanácsadónője lettem – hisz a legjobb módja annak, hogy megmutassuk, hogy működik, arra saját magunk vagyunk a legjobb példa. Most az ügyfeleim a NutriFood segítségével fogynak ugyanúgy, ahogyan én magam is fogytam és az eredményeik is kitűnőek. Ezért mind jobban és jobban igyekszem az ügyfeleimmel foglalkozni és támogatni őket a szabadidőmben is, mivel az én -13 kilóm és 2,5 hónapos fogyókúrám semmi ahhoz képest, amit azok teljesítenek, akik több tíz kilótól szabadulnak meg.

Bevallom, sokáig tanakodtam azon, hogy nyilvánosságra hozzam-e a fényképemet, de azt szeretném, ha tudnák és látnák, hogy nekem érdemes volt a felesleges kilóimmal megküzdenem és hogy az Önök táplálkozási tanácsadója is csak „emberből van“.

Ezzel mindenkinek, aki belevág ebbe, nagyon drukkolok és üzenem, hogy ez csak türelmet kíván és az eredmény biztosan megérkezik.

Az Ön tanácsadónője Zsolna, Csaca és Trsztena körzetére

Anna Stráňavská

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH