Anna Luticová

Anna Luticová

„Ma már örömmel nézek magamra a tükörben.“

Magasság: 158 cm

Kezdő súly: 77,4 kg
Jelenlegi súly: 56,1 kg
Súlyveszteség: -21,3 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Annának hívnak. 21 éves vagyok. A történetem valamikor májusban kezdődött, amikor nagyon fontolgattam, hogy belevágok-e ebbe a diétába, mivel számomra ez egy óriási lépés volt.

Tizennyolc éves koromtól kezdődtek a gondok a súlyommal. Úgy tűnt, állandóan ugyanúgy étkezem, a kilók pedig csak jöttek fel rám. Soha nem is tudatosítottam különösebben, mígnem elértem a csaknem 78 kg-os súlyt. Amikor májusban mérlegre álltam, még 70 kg voltam, nyáron már 73 kg, végül pedig elértem a csaknem 78 kg-ot. Lehet azt mondják, ez nem is olyan szörnyű, de az én 158 centis magasságom mellett… El voltam szörnyedve, mert már nem vehettem fel magamra olyan ruhákat, amilyenek tetszettek, és amikor tükörbe néztem, sokáig képtelen voltam magamat nézegetni.

Ezen kívül az orvosok pajzsmirigy betegséget is diagnosztizáltak nálam. Azt gondoltam, főleg ez okozza a túlzott súlygyarapodást. Igen, lehet ez is közrejátszott, és soha sem hittem, hogy képes leszek még lefogyni és jól fogok kinézni. Májusban többször is áttanulmányoztam a fogyásról szóló internetes oldalakat, mígnem rátaláltam a NutriFood-ra. Felkeltette az érdeklődésemet, így alaposabban is áttanulmányoztam. Eldöntöttem, hogy írok egy táplálkozási tanácsadónőnek. Mivel Liptószentmiklóson élek, a hozzám legközelebbi tanácsadónő Anna Stráňavská volt Zsolnáról. Leveleztünk, de végül úgy döntöttem, hogy egyelőre nem teszem meg ezt a nagy lépést, és hogy várok még nyár végéig. A nyár elteltével azonban megfeledkeztem róla és ki is ment a fejemből. Hova tovább, annál „nagyobb“ voltam és állandóan fáradt. Semmihez sem volt kedvem. Pár hónap múltán újra eszembe jutott a tanácsadónő, és hogy mégiscsak ki kellene ezt próbálnom. Hisz azzal semmit nem veszítek, ha kipróbálom, a diétára költött pénzt pedig egyébként is lényegtelen dolgokra költeném.

Az első napok nagyon nehezek voltak számomra, de ezután már könnyen ment. Az étrendhelyettesítést nagyon gyorsan megszoktam. Nem mindig volt könnyű, de igyekeztem egész idő alatt következetesen betartani, amit a tanácsadónő mondott, ami végül is sikerült. 56,1 kg-ra sikerült lefogynom. Nagyon elégedett vagyok magammal és egyértelműen ezt az életmódot szeretném folytatni. Mégiscsak új energiával vagyok feltöltve. Szívesen járok edzeni, ami azelőtt hihetetlen teher volt számomra és megtanultam egészségesen táplálkozni is. A diéta leszoktatott az édességekről, melyekre ezekben a pillanatokban már nem is gondolok. Azelőtt nagyon nehéz volt számomra, akárcsak nem gondolni is valami finom falatra. Ma erre a célra vannak a NutriFood csokiszeletek.

Hogy mi a fantasztikus az egész diétában? Az, hogy most már szívesen nézek magamra a tükörben, miközben már mosolygok is 🙂

Mindezt a táplálkozási tanácsadónőmnek köszönhetem, aki mindig tartotta bennem a lelket és támogatott, hogy ne adjam fel. Én pedig nem adtam fel és győztesként kerültem ki a felesleges kilók elleni harcból. Ezúton szeretnék neki mindezért nagy köszönetet mondani.

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH