Anna Čečkáňova

Anna Čečkáňova

„A NutriFood diétának köszönhetően megnőtt az önbizalmam.“

A diéta időtartama: 2 hónap
Életkor: 43 év
Magasság: 175cm

Kezdő súly: 98,8 kg
Jelenlegi súly: 85,6 kg
Súlyveszteség: -13,2 kg
Derékbőség: -23 cm

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Teljes mértékben tudatosítottam, hogy túlsúlyos vagyok, ám csak amikor már gerincpanaszok és az ortopéd orvosom figyelmeztetése is társultak hozzá, akkor határoztam el magamat, hogy kipróbálok valamit, ami segít megszabadulni nem csak a felesleges kilóktól, de a hátgerincemet és derekamat kínzó fájdalomtól is, valamint visszaadja az elveszett önbizalmamat is. Biztosan tudják, a teltkarcsúaknak szánt ruhák nem olyan csinosak, és az én szépségemen sem segítettek. Nem tetszettem saját magamnak. Tudtam, hogy a sportolás jó irányba visz ugyan, de ahogy az általában lenni szokott, anélkül nem fog menni, hogy módosítanék az étrendemen. Ekkoriban olvastam egy magazinban egy fogyókúrás versenyről a NutriFood súlycsökkentő programjával.

Leginkább az szólított meg, hogy szakemberek – táplálkozási tanácsadók felügyelete mellett lehet fogyni. Mert hát valljuk be őszintén, a mai rohanó világban ki foglalkozik még holmi étrenddel, kalóriaszámolással és önfegyelemmel és éppen ezért tudtam, hogy kizárólag szakember felügyelete alatt tudnám én is végig csinálni.

Az interneten található jelentkezési lap és kérdőív kitöltésével jelentkeztem a versenyre, és kisebb csoda történt. Remek hírt kaptam – kiválasztottak! Azt, hogy milyen erős elhatározással vágtam bele, bizonyára el tudják képzelni. Meggyőződésem volt, hogy meg tudom csinálni, hiszen ilyen lehetőség nem adódik minden nap. Pontosan ahogyan vártam is, a diéta során a táplálkozási tanácsadónők nagy támaszaim voltak. Minden alkalommal pozitív hangulatban távoztam tőlük és határtalanul eltökélt voltam, hogy végig kitartok. Mindannyian profi szakemberek, megállják a helyüket és nagyon pozitív a hozzáállásuk, kezdettől fogva hittek abban, hogy játszva végig csinálom és valóban így is történt. Nem egész két hónap leforgása alatt nagyszerű -14 kg-ot fogytam, a derékbőségem pedig -23 cm-rel csökkent. Na erre mondom, hogy eredmény! Kellően büszke is vagyok rá és valóban nagyra értékelem, hogy lehetőséget kaptam ezt kipróbálni és így elindítottam magamat egy új életmód felé.

Újra visszahoztam az életembe a nagy kedvencemet – a túrázást, amit imádok és most már könnyedén és megerőltetés nélkül hódolhatok is neki. Mozgékonyabb vagyok, jobb a teljesítményem, legfőképp pedig a hátgerinc panaszaim már a múlté. A diétának ezt a módját a NutriFood élelmiszerekkel már ajánlottam is néhány ismerősömnek, mivel a legnagyobb bizonyíték arra, hogy valóban működik, én magam vagyok és az új alakom. A környezetemben élő emberek nagyon jól tudták, mennyire küszködtem a felesleges kilókkal és hogy hogyan is próbálgattam mindenféle diétát és csodareceptet, melyek rendre nem működtek. Csak a NutriFood mutatta meg, hogyan lehetséges. Ezúton mondanék még egyszer köszönetet a NutriFood egész csapatának profi hozzáállásukért és azért, hogy annyi év küzdelem után a túlsúllyal végre elégedett lehetek.

Üdvözlettel,
Anna Čečkáňova

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH