NutriFood bor

Engedjék meg, hogy bemutassunk egy finom ÚJDONSÁGOT – egy abszolút alacsony energiatartalmú gyöngyszemet az alkoholmentes pezsgőbor formájában, csökkentett cukor- és kalóriatartalommal.

 Gyártásához a legmodernebb technológiát használják, mely teljes mértékben megőrzi a bor lényegét, beleértve az aromatikus anyagokat is, tehát az illatot, színt és az ízét is. Az alkoholtartalmú borok exkluzív és stílusos alkoholmentes alternatívájáról van szó, amit mindenkinek tudunk ajánlani, akik egy korty minőséges, alkoholmentes borra vágynak. Cseh szomszédunknál született az Ön számára – egy dél-morvaországi borászatban, ahol ezek a borok gazdag történelmükkel elsőrangú díjakat gyűjtenek be a hazai és külföldi borászati versenyek egész sorában. 

Prémium kategóriájú, az italok közt eredeti termékről van szó, mely alkalmas a súlycsökkentés időszakában, járművezetőknek és olyan emberek számára, akik különböző okoknál fogva nem ihatnak alkoholt vagy kerülik annak fogyasztását. A NutriFood alkoholmentes bor szintén fogyasztható terhesség idején és a szoptatás időszakában, vagy csak úgy, a baráti körben kint töltött nyár esték kellemesebbé tételéhez. Hideg napokon viszont kellemes társ az otthon melegében családi körben vagy kedvesünk oldalán. Az alacsony kalóriatartalmú NutriFood bor korunk modern társadalmában ünnepi alkalmakkor, társasági vagy munkahelyi eseményeken, sőt esküvőkön is kitűnik.

A NutriFood pezsgőborokat összetéveszthetetlen illatuk, finom ízük jellemzi, és az alacsony kalória- és cukortartalmuknak köszönhetően is garantáltan megkedveli ezeket.

Épp az alacsony szénhidráttartalmuk révén leltek a NutriFood borok nagy mennyiségű támogatóra. Kifejezetten alkalmasak és biztonsággal fogyaszthatják őket mindazok, akik szeretnék ellenőrzésük alatt tartani súlyukat vagy épp most kezdenek bele egy diétába. És mivel a NutriFood borok alkoholmentesítettek, maximális élvezettel kóstolhatják meg azokat a hölgyek – leendő anyukák vagy és az urak – sofőrök is. Hasonlóképpen fogyaszthatják azok is, akik nem hódolnak az alkoholos italoknak, vagy különböző egészségi vagy vallási okokból elutasítják az alkoholt.

A NutriFood alkoholmentesített pezsgőbor előnyei

Az alkohol valóban megterheli mindazok szervezetét, akik ellenőrzés alatt szeretnék tartani súlyukat vagy épp fogyni szeretnének. Az alkoholnak nem csak a kalóriaértéke magas, de az alkoholos italoknak magas a glikémiás indexe is (a jóllakottság után viszonylag hamar jelentkezik újra az éhség) és bizonyos típusú alkoholos italok emellett jelentősen növelik az étvágyat. Az alkoholmentes, enyhén szénsavas NutriFood borok friss, fiatal borokból készülnek, miközben a természetes CO2 jelenléte (szemben a bor mesterséges CO2-vel való telítésével) hozzájárul a frissesség és a stabilitás job megőrzéséhez. Az alkoholmentes NutriFood borok fogyasztása jótékony hatással van a szervezetre és hatékonyabb emésztést biztosít.  

Ez a nagyszerű pezsgő alkoholmentes újdonság kétféle változatban található meg a NutriFood italválasztékában – ROSE és WHITE.

Kellemes, ínyenc élményt kívánunk Önnek!
Egészségére!

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH