Krunková Vladimíra

Krunková Vladimíra

,,Gyönyörű menyasszony akartam lenni”

Az esküvő az a nap, amelyet minden kis- és nagylány izgatottan vár. Az szeretné, hogy ő legyen a legszebb és a nagy nap tökéletes legyen. És természeten jó alakot is szeretne a gyönyörű hercegnőruhába.

Vladimíra kisasszony egyike azoknak a jövendőbeli menyasszonyoknak, akik úgy döntöttek, még az esküvő előtt felkeresik a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő tanácsadó központját.

Vladimírát a fogyásban az édesanyja ösztönözte. Ő maga is sikeresen abszolválta a NUTRI FOOD PLAN súlycsökkentő programot a brno-i M-Palác-ban található tanácsadó központban. És nem csak ő, hanem tulajdonképpen az egész családjuk. Vladimíra volt az utolsó, de csakis azért, mert abban az időben terhes volt. És ahogy már bizonyára sejtik, a terhesség minden nő alakján nyomot hagy.

Megcsinálta!

Vladimíra fogyásának eredménye fantasztikus volt, akárcsak maga a súlycsökkentés egész folyamata, mivel az egészet megnehezítette a kisfiáról, Maxról való gondoskodása. A súlycsökkentés folyamán az étkezési terv szempontjából nem csak a rendszeres étkezés a fontos, de nem utolsó sorban az elegendő alvás is, ami egy kicsi gyermek napirendját tekintve néha szó szerint lehetetlen.

Végül azonban minden sikerült és a nagy nap Vladimíra számára valóban különleges volt. Gyönyörű mennyasszony volt, győződjetek csak meg róla. Még egyszer gratulálunk Vladimíra asszonynak és őszintén kívánjuk, hogy az egész élete olyan szép legyen, mint az esküvője napja!

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH