Semrová Pavlína

Semrová Pavlína

„Végre nem szégyellem a testemet!!“

A diéta időtartama: 3 hónap
Magasság: 174 cm

Kezdő súly: 98 kg
Jelenlegi súly: 72 kg
Súlyveszteség: -26 kg

0
kg
Diéta előtt
0
kg
Diéta utáni súly

Mindig szép alakra vágytam, és egy olyan testre, amelyben jól érzem magamat. Ez azonban csak álom volt, mivel majdnem 100 kilogrammot nyomtam. A testsúlyom folyamatosan növekedett, elsőként a szülés utáni plusz kilók jelentkeztek, és minden ünnep után is maradt rajtam pár felesleges kiló. Nem vehettem szép ruhákat, mert minden kicsi volt rám és már azokba a ruhákba sem fértem bele, amik az én ruhatáramban voltak. Szégyelltem fürdőruhát ölteni, a környezetem pedig sokszor gúnyolódott rajtam. Leginkább alul becsültek és senki nem hitt abban, hogy egyszer ez megváltozhat és hogy képes vagyok dolgozni magamon.

Fokozatosan tehát gyarapodott a súlyom és amikor már egészségügyi komplikációk is társultak hozzá, úgy döntöttem, valamit kezdek a túlsúlyommal. A NutriFood diétát két barátnőm ajánlotta, akik sikeresen fogytak le a segítségével. Elhatároztam tehát, hogy én is kipróbálom. Időpontot a legközelebbi táplálkozási tanácsadónőtől, Erika Litecká-tól kértem és meglátogattam a skalicai tanácsadó központot. Elmondott minden tudnivalót a NutriFood súlycsökkentő és táplálkozási programjairól, tanácsot adott, mit és hogyan csináljak és az első vizsgálatom eredményei alapján kiválasztottuk a számomra megfelelő súlycsökkentő programot. És hogy milyen elhatározással távoztam tőle? Hogy azzal az érzéssel vágok bele – hogy teljesítem az álmomat!

A tanácsadónő a fogyás egész ideje alatt a rendelkezésemre állt

A táplálkozási tanácsadónőmre mindig számíthattam. Felhívtam, ha nem voltam biztos egyes élelmiszerek kombinálhatóságában, vagy akkor is, ha csak tanácsra vagy támogatásra volt szükségem. Nagyon ösztönzőleg hatottak a fényképek, melyeken maga a tanácsadónő, Erika Litecká szerepelt, ahogy több tíz kilót fogyott és nagyon vonzó, attraktív hölgy lett belőle. Így biztos voltam abban, hogy ez lehetséges, ráadásul egészségesen, finoman és garantált eredménnyel.

Nem vártam, hogy a kilók ilyen gyorsan mennek majd le

A fogyás menete nagyon kellemesen lepett meg, nem vártam, hogy ilyen gyorsan fog menni. Tényleg! Bár a tanácsadónő figyelmeztetett erre, csak a saját bőrömön tapasztalva hittem el. Fantasztikus volt és a leginkább annak örültem, hogy a NutriFood élelmiszerei igazi finomságok voltak. Soha nem mondtam volna, hogy egy diéta finom is lehet. Leginkább a koktélok ízlettek. Reggelire és vacsorára fogyasztottam őket és mondhatom, hogy az ízválaszték minden étel esetében igazán nagy. Ezért is éreztem úgy, mintha mindig valami újat próbáltam volna ki. Ebédre többnyire leveseket fogyasztottam, amelyek szintén nagyon ízletesek. Ha néha rám tört az éhség, akkor párolt karfiolt, brokkolit vagy spenótot készítettem. A fehér és zöld színű zöldség is lehet finom a NutriFood ételízesítőjével. Éhséget azonban tényleg ritkán éreztem.

Ma már biztosan állíthatom, hogy az átváltozásom nagyon megérte, a fogyás eredményével rendkívül elégedett vagyok. Az az érzés hajtott előre, hogy jobban fogok kinézni, végre felvehetem azokat a ruhákat, amik azelőtt kicsik voltak rám és hogy egyszerűen remekül fogom érezni magamat. És így történt! A legszórakoztatóbb a környezetem reakciója volt, akik nem tudták megérteni, hogyan változhattam meg ennyire. És nem is csodálkozom. Hiszen az 52-es méretű ruhákról egyszeriben a 42-es méretnél kötöttem ki. A legfontosabb viszont az, hogy sokkal jobban érzem magamat, mind egészségi, mind fizikai és lelki szempontból is, és mindenkinek, aki nem tudja rászánni magát, hogy egyedül fogyjon le, csakis ajánlani tudom ezt. Többé már nem kell, hogy szégyellje a testét és azt, ahogyan kinéz!

WordPress Image Lightbox Plugin
error: Content is protected !!

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH